Müge Anlı’da Heyecanlı Olaylar Yaşanıyor! İtirafçının Gösterdiği Yerde Ceset Yoktu!

Müge Anlı tarafından sunulan programda uzun süredir haber alınamayan Dursun Zehir ile ilgili önemli gelişmeler yaşandı. 6 Ekim 2021’de evinden çıkan ve bir daha haber alınmayan 71 yaşında ki ismin öldürüldüğünden şüpheleniliyor.

24 Mart 2022 15:32 Magazin
Müge Anlı’da Heyecanlı Olaylar Yaşanıyor! İtirafçının Gösterdiği Yerde Ceset Yoktu!

Dursun Zehir’in öldürüldüğünü ve bir noktaya atıldığını söyleyen bir itirafçı araması gelmesi üzerine ekipler harekete geçti. Pazar ilçesinde merkezde bulunan Kız Kulesi karşısında bulunan sahillik alanda olduğu söylenmişti. Ekipler hızlı bir şekilde olay yerine giderek, iş makinaları ile birlikte kazı çalışmalarına başladı. İtirafçının cesedin olduğu yerde uzun süreli aramaların ardından hiçbir bulguya rastlanmadı. Bunun üzerine ekipler kazı çalışmasına son verdi.

Rize Emniyet Müdürlüğü 2 Şüpheliyi Göz Altına Aldı

Dursun Zehir’in olayın açıklığa kavuşturulması için uzun süredir çalışmalar devam ediyordu. Torunlarından birisinin bunu yaptığı düşünülürken, bir anda ortaya çıkan iki şüpheli Rize Emniyet Güçleri tarafından sorguya alındı. Bununla birlikte İstanbul’da olduğu bilinen K.B.’nin orada polis güçleri tarafından göz altına alındığı aktarılıyor.

Birçok araştırma ve birçok insanın yardım ettiği, katıldığı programın birçok farklı etkenin olduğu ortaya çıkarılıyor. Yaklaşık 6 aydır ortalıklarda olmayan Dursun Zehir’in öldürüldüğünden şüpheleniliyor. Ancak şu ana kadar bu konuda ne bir itirafçı hem de isim yer alıyor.

İki şüphelinin sorgusunun şu an için emniyette devam ettiği aktarılıyor. Müge Anlı’da tüm ailenin bir arada yapıldığı program sonucunda ortaya ilginç sonuçlar çıkmıştı. Kaybolan Zehir’in torunu olan K.B’nin baş şüpheli olarak görüldüğü araştırmalarda herhangi bir açıklama veya itiraf olduğu hakkında bilgi bulunmuyor.

Gelecek günlerde cesedin bulunması veya bir itirafın gelmesi durumunda olayın daha net bir şekilde açıklığa kavuşacağı düşünülüyor. Müge Anlı’da uzun süredir devam eden bu kayıp vakasının sanırım iyi bir şekilde sonuçlanması mümkün olarak görülmüyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet