Netflix Türkiye'deki en iyi komedi filmleri (2022)

Netflix'te izlenebilecek en iyi komedi filmleri neler? İzleyecek eğlenceli bir film arıyorsanız, sizler için mutlaka göz atmanız gereken bir seçki oluşturduk! İşte Netflix platformundaki en komik filmler...

19 Haziran 2022 23:59 Yaşam
Netflix Türkiye'deki en iyi komedi filmleri (2022)

Netflix Türkiye bünyesinde çok sayıda komedi filmi yer alıyor. Arkadaşlarınızla ya da sevdiklerinizle kahkahalarla gülüp eğlenebileceğiniz bir film önerisi arıyorsanız, bu içerik tam da size göre! Hazırladığımız listede yerli ve yabancı en iyi komedi filmleri yer alıyor. İşte o yapımlar...

Netflix'teki en komik filmler

Diktatör (2008)

netflixteki-en-komik-filmler.jpg

Sacha Baron Cohen'in senaryosunu yazıp başrol koltuğunda oturduğu Diktatör filmi kara komedi türünün en iyi örneklerinden bir tanesi. Ülkesine demokrasi getirilmeye çalışılan General Aladeen'in bu konudaki eğlence dolu mücadelesini konu alan yapım, sert mizahtan hoşlananlar için oldukça iyi bir seçenek. Kurgusal bir ülkede geçen Diktatör'de çok sayıda taşlama unsuru da yer alıyor.

The Ballad of Buster Scruggs (2018)

netflixteki-en-komik-filmler.png

Coen Kardeşler tarafından yazılıp yönetilen Netflix orijinal filmi, western türünde antolojik yapısıyla dikkat çekiyor. Filmin yıldızlar geçidi oyuncu kadrosunda Tim Blake Nelson, Liam Neeson, James Franco, Zoe Kazan ve Tom Waits gibi ünlü isimler yer alıyor. Venedik Uluslararası Film Festivali'nde Golden Osella ödülüne layık görülen yapım, Vahşi Batı'da geçen altı farklı kısa hikayeyi bir araya getiriyor. Kahkahalarla gülüp neşeleneceğiniz bu yapımda, yeri geldiğinde ise duygusal sahneler nedeniyle gözünüzden yaşlar gelecek.

Yalanın İcadı (2009)

netflixteki-en-komik-filmler-001.jpg

Ricky Gervais'in başrolünü üstlendiği ve yönetmenini Matthew Robinson ile paylaştığı Yalanın İcadı filmi fantastik türünü romantik komedi ile harmanlıyor. Filmde yalan söylenilmeyen bir dünyada, yalan söylemeyi öğrenen bir adamın romantizm ve komedi dolu öyküsü konu alınıyor.

Ölümlü Dünya (2008)

netflixteki-en-komik-filmler-002.jpg

Dışarıdan bakıldığında oldukça sıradan görülen Mermer Ailesi, Anadolu Tat Lokantası adlı bir işletme çalıştırıyor. Fakat ailenin herkesten sakladığı bir sır var: Dünyaca ünlü bir organizasyon için kiralık katil olarak hizmet veriyorlar. Ali Atay tarafından yönetilen komedi filmi Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, Sarp Apak, İrem Sak ve Meltem Kaptan gibi başarılı oyuncuları buluşturuyor.

Brian'ın Hayatı (1979)

netflixteki-en-komik-filmler-003.jpg

Monty Python's adlı efsane komedi ekibinin bir araya Brian'ın Hayatı filmi Terry Jones tarafından yönetiliyor. Günümüzde kült haline gelen yapım, dini veya politik fanatiklik konularını mercek altına alıyor. Bu tarz anlatılara sahip olan Hollywood filmlerinin bir nevi parodilerini oluşturuyorlar. Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones ve Michael Palin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Filmin senaryosu da aynı ekip tarafından kaleme alınıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet