Netflix, Zeytin Ağacı 2. sezonu için müjdeli haberi patlattı!

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz üçlüsünün başrolünü üstlendiği sekiz bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisi için sevindiren haber geldi. İzlenme rekorlarına imza atan romantik dram temalı yapım, çok yakında ikinci sezonu ile hayranlarının karşısına çıkacak. İşte detaylar...

15 Eylül 2022 22:00 Magazin
Netflix, Zeytin Ağacı 2. sezonu için müjdeli haberi patlattı!

Yıldızlar geçidi oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Netflix Türkiye orijinal dizisi Zeytin Ağacı 2. sezon onayı aldı. Dizide Leyla karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seda Bakan müjdeli haberi duyurdu.

Mynet'te yer alan habere göre ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlanan ve Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak’ı bir araya getiren Zeytin Ağacı dizisiyle ilgili bomba bir gelişme yaşandı.

100 milyon saat izlenerek büyük bir başarıya imza atan dizinin Leyla’sı ünlü oyuncu Seda Bakan müjdeli haberi açıkladı.

zeytin-3.jpg

ONAY ÇIKTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Geçtiğimiz günlerde ikinci kızı Ela’yı kucağına alan Bakan “Dizimizin ikinci sezonu için onay çıktı” dedi. Senarist Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı dizi birçok kişinin ruhsal yaralarını iyileştirmek için de ilham oldu. Seda Bakan dizinin başarısında ekibin birbirini çok sevmesinin de etkili oluğunu belirtti.

Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu Nuran Evren Şit imzalı Zeytin Ağacı, avukat Sevgi’nin kanser hastalığının nüksetmesi ile birlikte yakın arkadaşları Ada ve Leyla ile birlikte yeni bir tedavi için gittiği Ayvalık'ta değişen yaşamını konu ediniyor. İlk sezonu sekiz bölümden oluşan dizi OGM Pictures imzası taşıyor.

zeytin-2.jpg

100 SAAT İZLENDİ

İlk haftasında 18,100,000 saat izlenerek dili İngilizce olmayan diziler sıralamasında beşinci sırada yer alan dizi, İkinci haftasında %72 artışla 31,200,000 saat izlenmeye yükselerek platformun bir hafta içerisinde en fazla izlenen Türkiye yapımı dizisi olmuştu.

Üçüncü haftasında hafif bir düşüşle 21,990,000 saate gerilemesine rağmen ilk üçteki yerini koruyan dizi böylelikle peş peşe üç hafta Top 10 listesinde bulunan Türkiye yapımı ilk dizi olmuştu. Dördüncü haftasında 17,300,000 beşinci haftasında 11,830,000 saat izlenen Zeytin Ağacı beş hafta toplamında 100,420,000 saat izlenmeye ulaşmıştı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet