Netflix'in Kulüp dizisi 2. sezon için sürpriz oyuncular ile anlaştı!

Netflix Türkiye orijinal dizisi olarak karşımıza çıkan Kulüp, hem eleştirmenler hem de seyirciler tarafından tam not almıştı. Gökçe Bahadır'ın başrolünü üstlendiği yapım 2. sezon için çekimlerine devam ederken; oyuncu kadrosuna yeni isimlerin de dahil olduğu ortaya çıktı.

03 Ağustos 2022 23:21 Magazin
Netflix'in Kulüp dizisi 2. sezon için sürpriz oyuncular ile anlaştı!

Dünyanın en büyük dijital içerik platformu Netflix, üretmiş olduğu yerli diziler ile adından sıkça söz ettiriyor. Şimdiye kadar Hakan: Muhafız, Yakamoz S-245, Fatma, Bir Başkadır, Pera Palas'ta Gece Yarısı ve Kuş Uçuşu gibi dizilerle kullanıcılarının karşısına çıkan platform, 2021 yılında yayınlanan Kulüp dizisiyle eleştirmenler ve izleyicilerden tam not almayı başardı.

O3 Medya yapımcılığında hayata geçen Kulüp dizisi Rana Denizer, Necati Şahin, Ayşin Akbulut ve Serkan Yörük tarafından kaleme alındı. Dizinin yönetmenliğini ise Seren Yüce ile Zeynep Günay Tan paylaştı. İlk sezonu iki kısım halinde yayınlanan dizi, toplamda 10 bölüm olarak kütüphaneye eklendi. Dizide 1950'li yıllarda, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yaşayan Seferad Yahudisi Matilda ve kızı Raşel'in dokunaklı hayat hikayesi mercek altına alındı. Hayranlarının devam edip etmeyeceğini merakla takip ettiği yapımdan müjdeli haber geldi. İkinci sezon için hazırlıklar sürerken; oyuncu kadrosuna yeni isimlerin de dahil olduğu paylaşıldı.

Kulüp dizisi 3 yıldız oyuncuyla el sıkıştı

Gökçe Bahadır'ın başrolünü üstlendiği Kulüp oyuncu kadrosunda Barış Arduç, Asude Kalebek, Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger ve Suzan Kardeş gibi yıldız isimler yer aldı. Şu anda sezon arası veren diziye sürpriz oyuncular dahil oldu. Geçtiğimiz haftalarda Serra Arıtürk ve Halil Babür'ün ekibe katıldığı öğrenilirken; başarılı gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre genç aktör Gürberk Polat da kadroda kendine yer buldu.

Gürberk Polat daha önce çok sevilen festival filmi Ben Bir Denizim adlı yapımda başrol koltuğuna oturmuştu. 25 yaşındaki yıldız isim, aynı zamanda FOX TV'nin reyting rekorları kıran Mahkum dizisinde de Eren karakterine hayat vermiş ve bu sayede geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. Şimdi ise Polat'ın Kulüp ile anlaştığı ortaya çıktı.

gurberk-polat-yk98-cover.jpg

Kulüp'ün 2. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Kulüp dizisi 2. sezonu için şimdiden büyük bir heyecan yaratmış durumda. Hikayenin nereye gideceği büyük bir merak konusuyken; Matilda ve Raşel'in yarım kalan macerası da devam edecek. Çekimleri devam etmekte olan dizinin en erken 2023 yılında seyirci karşısına çıkacağı tahmin ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet