Onur ve Tolga arasında kıyasıya rekabet! MasterChef ana kadrosuna hangisi katıldı?

TV8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programı yine heyecan verici anlara ev sahipliği yaptı. 8 kişinin boy gösterdiği final surunda Tolga ve Onur, öne çıkan iki yarışmacı oldu. Birlikte düelloya giren ikili, ellerinden gelen tüm marifeti ortaya koydu. Peki ya hangisi MasterChef'in ana kadrosuna seçilme hakkı elde etti?

04 Ağustos 2022 02:01 Magazin
Onur ve Tolga arasında kıyasıya rekabet! MasterChef ana kadrosuna hangisi katıldı?

MasterChef Ana Kadroya Giren Yarışmacı Kim Oldu? Onur mu Tolga mı?…. TV8’in sevilerek izlenen yemek yarışması programı MasterChef yeni bölümü ile ekranlara geldi. Bu bölümde MasterChef tarihinde bir ilk yaşandı. 8 kişinin yarışması gereken final turunda şefler ürünler çok kötü olduğu için sadece iki ismi seçti. Tolga ve Onur’un seçildiği bu yarışmada bir düello yaşanacak. Peki düelloyu hangisi kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicileri ekran başına kilitleyen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye’de her bölüm nefes kesiyor!

TV8’in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkacak yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Peki kendilerinden istenen yemekleri, servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

8 kişinin seçileceği bu gecede şefler sadece iki kişi seçti: Tolga ve Onur...

onur-bicim-masterchef.jpg

MasterChef’in ana kadrosuna girecek isim Onur Biçim oldu.

ONUR BİÇİM KİMDİR?

MasterChef Türkiye’ye Antalya’dan katılan Onur aslen Diyarbakırlı. 24 yaşında olan Onur kendini bildiğinden beri aşçılık sektöründen olduğunu belirtti.

Herhangi bir eğitim almadığını ifade eden Onur küçüklüğünden beri mutfakta çalışıyor. 14 yaşından bu yana kaliteli şeflerle birlikte çalışan Onur ilk elemede kuzu sırtı ile yarışmaya katıldı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet