OPPO Reno 5 Serisine Ait Görülmemiş Özellikler ve Rekabetçi Fiyatı

Oppo cihazlar piyasada farklı özellikleri ve makul fiyatları ile birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

27 Mayıs 2022 23:41 Gündem
OPPO Reno 5 Serisine Ait Görülmemiş Özellikler ve Rekabetçi Fiyatı

Yeni alınan bilgilere göre farklı bir teknoloji son cihazlarda ortaya çıkacak. Reno 5 serisinde kamera teknolojisinin değişeceği ve farklı bir sisteme geçileceği şu an için gelen bilgiler arasında. Son günlerde karşımıza sıkça çıkan Reno 5 model cihazın bu ay tanıtımı yapılacağı belirtiliyor. Buna ek olarak 3 farklı cihazın piyasaya çıkması da bekleniyor.

Resmî Açıklama Yapıldı

OPPO’nun yeni çıkaracağı modeller ile alakalı yakın zamanda resmî açıklamalar da geldi. Yapılan açıklamada cihazın önemli bir satış özelliğinden bahsedildi. Bu cihazlarda FDF Full-Dimensional Human Video Technology System olacağı belirtildi. Ayrıca yeniliklerin bunla da sınırlı kalmayacağı belirtildi. Bahsi geçen teknoloji OPPO Future Technology Conference etkinliğinde kullanıcılara açık şekilde tanıtılmıştı. Bu teknoloji ile portre modunda çekimin en kaliteli ve profesyonel seviyeye çıkarılması hedefleniyor. Video çekimlerinde artık daha etkili ve kaliteli çekimler bu teknoloji ile mümkün olacak. Yapay zekâ desteği ile yüz tanımlama, Super Clear Portrait gibi algoritmalar yeni cihazların kamerasında yer alacak. Buna ek olarak kamera karanlıkta ışık yayacak. Yeşil bir ışık yayacak olan kamera hem güzel görünüm elde edilmesini sağlıyor hem de karanlıkta telefonu rahatlıkla bulmaya imkân tanıyor.

OPPO Reno 5 Serisi Fiyatlar

Cihazların fiyatları da ortaya çıktı. Buna göre Oppo Reno 5 modelin fiyatı 3940 TL+ vergiler olacak. Bu cihaz 8 GB+ 128 GB kapasite desteği sunuyor. 12 GB+ 256 GB kapasite sunan cihaz ise 4420 TL+ vergiler fiyatı ile satışa sunulacak. Pro modellerde ise yine aynı kapasite seçenekleri mevcut. 8 GB + 128 GB olan model 4650 TL + vergiler, 12 GB + 256 GB olan model ise 5130+ vergiler ile satışa sunulacak. Yeni modellerin fiyatları vergilerin de tam olarak açıklanması sonucunda netleşecek. Birçok kullanıcının daha piyasa çıkmadan ilgisini çeken bu model telefonun satışlarının ne düzeyde olacağı da merak ediliyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet