Pelin Batu’dan Doktor Eşine Uzaklaştırma Kararı!

4 Yıl önce Roma’da kalp damar cerrahı olan Macit Bitargil ile evlenen Pelin Batu’nun evliliği kötü bir noktaya doğru gidiyor. Ünlü isim eşinin evliliklerinin başından itibaren kendisine psikolojik şiddet uyguladığını iddia ederek uzaklaştırma kararı aldırdı.

23 Mart 2022 14:16 Magazin
Pelin Batu’dan Doktor Eşine Uzaklaştırma Kararı!

Ünlü sanatçı Pelin Batu, 2018 yılında ünlü bir kalp damar cerrahı olan Macit Bitargil ile Roma’da evlenmişti. Roma Büyükelçiliğinde evlenen çift, ardından Rafael isminde bir çocukları olmuştu. Batu evliliklerinin dördüncü yılında eşini mahkemeye verdi. Mahkeme dilekçesinde eşinin ona evliliklerinin ilk anından itibaren psikolojik şiddet uyguladığı ve fiziksel şiddet eğilimli hareketler gösterdiği yazdığı aktardı.

Bitargil, bir noktada sonra eşine sürekli olarak telefonla mesaj atma, evini basma gibi eylemler sergilediği aktardı. Batu, bu durum üzerine psikolojik baskıdan ve fiziksel şiddet görme ihtimalinden dolayı boşanmak amacıyla dava açtığı belirtildi.

Çift Bir Süredir Ayrı Yaşıyordu!

Pelin Batu, basına yansıyan konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bir süredir ayrı yaşadıklarını söyleyen Batu, eşinin evliliklerinde ki sorumluklarını ve görevlerini ihmal ettiğini aktardı. Fiziksel şiddet uygulama ihtimali olduğunu ve bunu ciddi bir şekilde hissettiği için boşanmak için dava açtığını aktardı.

Sanatçı Batu, avukatı Halil Cenk Akdoğan’ın aracılığıyla konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrı yaşamalarına rağmen çocuğunun babası ile zaman geçirmesi için elinden geleni yaptığını, eşinin boşanmak istiyorsan çık git hayatımdan, ancak sonu felaketle sonuçlanır şeklinde tehditler ettiğini aktardı.

Çocuğunun en eski Hristiyan soyundan geldiğini, bunu sana yedirmeyeceklerini, çocuğun velayetini bana ver ve hayatımdan çık git dediğini aktardı. Olayların devamında doktorun evi basarak, çocuğu annesinin elinden aldığını ve anneye tehditler savurduğu da avukatın açıklamasında yer alan detaylar arasında yer aldı.

Doktor Macit Bitargil, bu konu üzerine kendisi de bir açıklamada bulundu. Olayların tamamen asılsız iddialar ile bezeli olduğu ve eşinin hem kendisine, hem de çocuğuna çok zor şartlar ile yaşamalarına neden olacak hareketler yaptığını iddia etti.

Tüm bu olayların ardından boşanmanın ardından çocuğun velayetinin mahkeme tarafından kime verileceği şimdiden magazin dünyasında merak edilen konulardan birisi haline geldi

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet