Peugeot Güncel Fiyatı! 2023 Fiyat Listesi

D sınıfı modelleri arasında yer alan Peugeot 508 fiyat detayları ile birçok kişiyi merak ettiriyor. Mart ayında aracın güncel fiyat listesi birçok kişi tarafından merak ediliyor.

28 Mart 2023 19:09 Otomobil
Peugeot Güncel Fiyatı! 2023 Fiyat Listesi

Tüketicilerin en çok tercih ettiği araba modelleri arasında yer alan D sınıfı fiyat listesi ile birçok kişiyi şaşırttı. Otomotiv devleri suv modellerine ve elektrikli araç modellerine büyük yatırım yapıyor. Volkswagen bu amaç uğruna fenomen olan otomobili Passat'ın üretimine son vermişti. Bunun üzerine Passat Variant satılsa da aracın sedan versiyonunun banttan inmemesi gündemde. Markaların birçoğu bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor. Bu markalar arasında da ilk olarak Peugeot 508 geliyor.

Eline geçen bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendirmek isteyen firma Passat ve Opel Insignia sonrası oluşacak boşluğu doldurmak istiyor. Bu nedenle 508 modeli için yeni düzenlemeler yapıyor. Fransız üretici bu model için makyaj operasyonuna başlamıştı. Daha sonra sportif bir tasarıma sahip olan bu araç için çok daha karizmatik bir görüntü elde ettirmeyi sağlıyor. Özellikle sportif araba seven kişiler tarafından tercih ediliyor. Bunun nedeni ise otomobilin son düzenleme sonrası oldukça şık ve sportif bir görünüme kavuşmasıdır. Birçok kişinin zevkine uygun olan bu araç son zamanlarda en popüler olan araç modelleri arasında yer alıyor.

331d0924ad23271e3d9ad2909e617c0d57acfb2e.jpeg

508 İçin Liderlik Bekleniyor!

508 model olan bu araç için piyasada kendi sınıfı içerisinde lider olabileceği söyleniyor. Bu özelliği kapsayabilmesi için markanın çeşitli çalışmalar yapması gerekiyor. Bunlar arasında ilk olarak fiyatları biraz indirmesi ve donanım seçeneklerini arttırması yer alıyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra aracın lider olabilmesi mümkündür. Güncel detaylardan bahsedecek olursak 1.5 litrelik dizel motoruna sahip olan bir araç geliyor. İleri tam otomatik şanzımana sahip olan araç iyi bir performans sunuyor. Aynı zamanda 130 beygirlik güç üretimine de sahip.

Allure 1.5 dizel araç güncel olarak 1 milyon 170.500 TL olarak satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra diğer bir model olan GT selection dizel 1 milyon 301 bin olarak satışa sunuluyor. GT 1.6 puretech benzin ise bir milyon 332.500 TL olarak satışa sunuluyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet