Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin eğlenceli Instagram atışması!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı açan Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ ile tatlı bir Instagram atışmasına girişti. Paylaştığı gönderme dolu hikaye ve gönderiler takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı. İşte detaylar...

19 Haziran 2022 13:00 Magazin
Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çiftinin eğlenceli Instagram atışması!

Pınar Altuğ, önceki gün Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular" programının bu haftaki konuğu oldu. 1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden, fenomen dizi 'Çocuklar Duymasın'daki 'Meltem' karakteriyle yıldızı parlayan tescilli güzel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"BİR KARAVAN SEVDASINA TUTULDUK"

Ailecek doğada vakit geçirmeyi çok sevdiklerini bu yüzden bir karavan aldıklarından belirten Altuğ, "Ailecek doğaya çok aşığız. Halihazırda da İstanbul’da şehir dışında bir köye yakın yaşıyoruz. Mesleğim sebebiyle her gün şehre gidip geliyorum. İşimi yaptığım süre dışında şehirden uzaklaşarak, doğaya kaçmak bana ve aileme çok iyi geliyor. Yazları da denizde yaşıyoruz. Geçen sene pandemiyle birlikte kendimizi daha da doğaya atma isteği oluştu içimizde ve bu heyecanla bir karavan sevdasına tutulduk. Şubat 2021'de bir karavanımız oldu. Bu sene çok yağışlı bir sene olduğundan karavanla çok gezemedik. Ülkemiz ve dünyamız için kuraklık tehlikesinin önüne geçmek için yağışlar çok önemli ama karavan yaşantısı için eğlenceli değil çünkü yağış olduğunda karavan zevk olmaktan çıkıp doğa ile savaşa dönüşüyor ve doğa ile savaşı hiçbir zaman kazanmak mümkün değil. Arkadaşlarımızı da ikna ettik ve onlar da karavan aldı. Dört karavan ve yakın arkadaş grubu olarak gezmek çok eğlenceli” dedi.

pinar-altug-ve-yagmur-atacan.jpg

"ORTAK BİR HAYAT SÜRMEKTEN ÇOK MUTLUYUZ"

Eşi ile arasındaki dokuz yaş farkın sürekli magazin gündeminde olmasına rağmen mutlu evliliği hakkında konuşan 47 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Bu aşk birilerine gösteri olsun ya da birilerine bir şeyi kanıtlama kafasıyla başlamadı. Birbirimizi tanıdık, beraber vakit geçirmekten keyif aldık, o arada birbirimizi sevdik aşık olduk, evlenip bir aile kurma kararı aldık. Buralara kadar geldik. Çok şanslıyız ki bu evlilik güzel bir kız çocuğu ile taçlandı. Su bebek oldu bir genç kız. Yağmur’la birlikte olmaktan ve ortak bir hayat sürmekten çok mutluyuz.

"ÇOK ORTAK NOKTAMIZ VAR"

Pınar Altuğ, "Evimizin içinde biz ünlü değiliz, anne baba ve çocuk olarak bir çekirdek aileyiz. Birbirimize saygımız ve tanıdığımız alanlar var. Ben hep söylüyorum; 'adamın benimle geçinmeye gönlü var'. Benim de onunla geçinmeye gönlüm var tabi. Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. İkili ilişkiyi sürdürmek istiyorsan ve geçinmeye gönlün varsa bazı şeyleri tolere edebiliyorsun. Hiç geçinmeye gönlün yoksa ‘Neden gözünün üstünde kaşın var’ diyerek, sorun çıkarıyorsun. Bizim çok ortak noktamız da var. Doğayı seviyoruz, denizi seviyoruz, deneyimlere açığız. İkimiz de birbirimizin fikirlerine saygılıyız. Fikirlerimizi kestirip atmıyoruz. Dolayısıyla evde sürekli yeni deneyimler için yeni fikirler ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

pinar-altug-ve-yagmur-atacan-001.jpg

INSTAGRAM HESABI AÇTI

Altuğ ve eşi 2008'den beri mutlu bir evlilik yaşıyor. Hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Yağmur Atacan geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı açtı.

"ÇOK GÜZEL ÇEKMİŞİM"

Instagram'ı kullanmayı öğrenmeye çalışırken eşi Pınar Altuğ ile atışmalarını da paylaşan ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Atacan eşinin son paylaşımına da yorum yapmadan duramadı. Pınar Altuğ son olarak elbisesiyle pozunu paylaştı. Eşi ise poza "Çok güzel çekmişim" yorumunu yaptı. Pınar Altuğ eşine "Evet kocam" yanıtını verdi.

Yağmur Atacan bir paylaşımında ise "Gel Instagram'da oynayalım, başına bela olurum" yazınca Pınar Altuğ "İmdat" yorumunu yaptı.

Kaynak: Milliyet

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet