Piyasadaki en iyi bluetooth kulaklık modelleri (2022)

Bluetooth kulaklık satın almak isteyen kullanıcılar için piyasadaki öne çıkan modelleri bir araya getirdik. En iyi bluetooth kulaklıklar hakkında kapsamlı bir rehber oluşturduk. Hangi cihazı alacağınıza henüz karar vermediyseniz, bu listeye göz atmanızda fayda var! İşte o ürünler...

17 Haziran 2022 19:00 Yaşam
Piyasadaki en iyi bluetooth kulaklık modelleri (2022)

Bluetooth kulaklıklar günümüzde vazgeçilmez bir aksesuar haline geldi. Pek çoğumuz seyahatlerimizde daha fazla özgürlüğe sahip olmak için kablolu kulaklıklarla yollarımızı ayırdık. Peki ya bluetooth kulaklık alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Elbette ki tüm bluetooth kulaklıklar aynı performansı göstermiyor. Çünkü pil ömrü, şarj sistemi ve kablosuz iletim kalitesi gibi kriterler büyük farklar yaratıyor. Öte yandan kulaklığın mikrofonu da burada ciddi bir rol oynuyor. Aktif gürültü engelleme gibi özellikler, bir kulaklığın kalitesini ciddi oranda ortaya koyuyor. Bu içeriğimizde sizlere en iyi bluetooth kulaklıklar hakkında bilgi verdik. İşte o cihazlar...

En iyi bluetooth kulaklıklar

Sınıfının en iyisi: Bose Noise Cancelling 700

bluetooth-kulaklik.jpg

En iyi bluetooth kulaklık modelleri arasında gösterilen Bose Noise Cancelling 700 tüm iOS aygıtlarında etkin bir şekilde çalışıyor. Rüzgarlı ve gürültülü ortamlarda bile sesinizi karşı tarafa etkili bir şekilde aktaran kulaklık, ikili mikrofon sistemine sahip. Bu sayede çok daha net telefon görüşmeleri yapmanıza imkan sağlıyor. Cihaz lityum-iyon pil sayesinde 20 saate kadar kablosuz dinleme olağanı taşırken; yalnızca 240 gramlık yapısıyla hafif ve rahat bir taşınabilirliğe sahip.

3D ses kalitesi arayanlara: Yamaha YH-L700A

bluetooth-kulaklik-001.jpg

"Müziği değil, gürültüyü kesin" sloganıyla karşımıza çıkan Yamaha imzalı kablosuz kulaklık, 3D ses kalitesi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Cihazda ses iyileştirici, gelişmiş sağlıklı dinleme, gelişmiş aktif gürültü engelleme ve ortam sesi gibi yapay zeka destekleri yer alıyor. Yüksek kaliteli ses deneyimi için optimize edilen cihaz, iddialı teknik özelliklerinin yanı sıra şık tasarımıyla da beğeni topluyor.

Uzun pil ömrü: JBL Live 660 BT NC

bluetooth-kulaklik-002.jpg

En iyi bluetooth kulaklıklar listemizin bir diğer ürünü ise JBL Live 660 BT NC modeli oldu. JBL Pure Bass ses kalitesi, aktif gürültü engelleme özelliği ve katlanabilir yapısıyla artı puan kazanan cihaz, yalnızca 2 saat içinde tam dolum şarj edilebiliyor. Öte yandan 50 saate kadar geniş pil ömrüyle kullanıcılarına konforlu bir deneyim yaratıyor.

Apple'dan vazgeçemem diyenlere: AirPods Max

bluetooth-kulaklik-003.jpg

Standart kablosuz kulaklık modellerinin yanı sıra Apple, bluetooth kulaküstü kulaklık modeli olan AirPods Max ile kullanıcılarına zengin bir müzik deneyimi vadediyor. Dinamik sürücü, aktif gürültü engelleme, şeffaf mod, adaptif ekolayzır gibi öne çıkan özelliklere sahip cihaz, mikrofon konusunda da beklenileni sunuyor. Sekiz adet mikrofonla donatılan modelde ses yakalama için özel olarak üç tane mikrofona yer veriliyor. Gri, gümüş, mavi, pembe ve yeşil renk seçenekleriyle ürün Apple mağazalarında, online alışveriş platformlarında ve perakende satış yerlerinde listeleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet