Ramazan Kolileri Hazırlanmaya Başladı

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte kumanya ve erzak kolileri, market raflarındaki yerini almaya başladı.

16 Mart 2023 11:59 Gündem
Ramazan Kolileri Hazırlanmaya Başladı

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte kumanya ve erzak kolileri, market raflarındaki yerini almaya başladı. Paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın sembolü olan koliler, bu yıl da ihtiyaç sahiplerinin sofrasını donatacak. Bu yıl 35 milyon kumanya paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı tahmin ediliyor.

Ramazan ayının yaklaşmasıyla kumanya ve erzak kolileri marketlerdeki yerini almaya başladı. Gıda fiyatlarında yaşanan yükseliş, Ramazan kolilerine de yansırken, birçok kolide ürün azalırken fiyatlar da arttı. Ferah Gıda çatısı altında yedi yıldır sektörde faaliyet gösteren KumanyaPaketi.com, dayanışmayı teşvik etmek üzere bu yıl Ramazan'da sofralara konuk olacak kumanya ve kolileri, geçen yılın market fiyatlarının da altında satışa sunduğunu duyurdu.

Ramazan ayına çok az bir süre kala Ramazan paket ve kolileri, raflardaki yerini almaya başladı. Her sene Ramazan ayı öncesinde marketlerin satışa sunduğu kolilerde bakliyat, hazır çorba, salça, un, bulgur ve şeker gibi birçok gıda ürünü bulunurken, paketler bu yıl da paylaşmanın ve dayanışmanın sembolü olarak ihtiyaç sahiplerinin sofralarına konuk olacak. Ramazan ayının bolluk ve bereketi temsil ettiğini belirten KumanyaPaketi.com Pazarlama Direktörü Yasin Bugur, yüksek kaliteli ürünlerden oluşan Ramazan kolilerini bu yıl, geçen yılki market fiyatlarının da altında satışa sunacaklarını ifade etti.

YÜZDE 90'I YERLİ ÜRÜNLERDEN OLUŞAN PAKETLER ÜCRETSİZ TESLİMAT AVANTAJINA SAHİP

Sahadan topladıkları bilgiler doğrultusunda 2022'de tüm Türkiye'de 23 milyondan fazla kumanya paketinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirten Yasin Bugur, 2023'te bu rakamın en az 35 milyon olmasını beklediklerini açıkladı. Kurumsal ticari kartlara vade farksız üç taksit ve yüzde 45'e varan vergi ve prim avantajı uyguladıklarını söyleyen Yasin Bugur, paketlerde yer alan ürünlerin yüzde 90'ının yerli ürünlerden oluştuğunu ve ücretsiz teslimat yaptıklarını kaydederek şunları söyledi:

"Bu yıl Ramazan ayında, müşterilerimizin daha az ödeyerek kaliteli gıdalar alabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Toptan ve perakende alanında, uygun fiyat ve vergi avantajlarıyla sunduğumuz ayni yardım hizmetini, bu yıl da sürdürmekte kararlıyız. KumanyaPaketi.com olarak, Ramazan ayının tüm Müslümanlar için huzur, bereket ve paylaşma duygularıyla dolu geçmesini diliyoruz."

"UYGUN BÜTÇELİ RAMAZAN KOLİLERİ HAZIRLADIK"

Ramazan ayı yaklaşırken, gıda fiyatlarındaki artışla birlikte tüketicilerin endişelerinin de arttığını ifade eden Yasin Bugur, "Gıda fiyatlarındaki artışın neden olduğu zorlukların farkındayız ve bu nedenle tüketicilerimizin bütçelerine uygun Ramazan kolileri hazırladık. Kolilerimiz, kaliteli gıda ürünlerinden oluşuyor ve ihtiyaç duyulan temel gıda maddelerini içeriyor. Ayrıca, kolilerimizin içeriği, tüketicilerimizin ihtiyaçlarına uygun olarak özenle seçildi. Yalnızca çalışanlarımız için değil, tüm tüketicilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve onların bütçelerini korumak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Çünkü imkanlarımızı olabildiğince en geniş kitleye ulaştırmak ve ailelerin Ramazan sofrasına katkıda bulunmak bizim için çok değerli. Ramazan ayı boyunca, müşterilerimize uygun fiyatlarla kaliteli Ramazan kolileri sunmaya devam edeceğiz" dedi.

"YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

Tüketicilere kaliteli gıda ürünleri sunmak için her zaman çaba gösterdiklerini ifade eden Yasin Bugur, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan ayı boyunca Müslümanlar, iftar ve sahur yemeklerinde ihtiyaç duyacakları temel gıda maddelerini temin etmek için alışveriş yapacaklar. Ancak ihtiyaç sahibi ailelerin bu temel gıda maddelerini satın alması zor olabilir. Bu nedenle Ramazan ayı boyunca kumanya paketlerini market fiyatlarının altında satışa sunacağız. Bu kumanya paketleri, Ramazan ayı boyunca tüketilebilecek çeşitli ürünleri içerecek. Böylece, ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayı boyunca daha rahat ve huzurlu bir şekilde oruçlarını tutmaları sağlanacak."

Kumanya denildiğinde düşük kaliteli ürünler akla geldiğini söyleyen Bugur, "Biz üst kalitede ürünler kullanıyoruz. Numune ve asıl ürünler olmak üzere, çeşitli aşamalarda laboratuvar analizleri yapıyor, zirai ilaçlardan uzak sağlıklı gıda misyonuyla çalışıyoruz. Şirket olarak, ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayını daha huzurlu ve rahat geçirmelerine yardımcı olmak ve Ramazan ayının manevi değerlerine uygun olarak paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak amacıyla, kumanya paketlerini market fiyatlarının altında satışa sunuyoruz. Bu sayede ihtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayını daha uygun bir maliyetle geçirmelerini umuyoruz" ifadelerini kullandı.

Ramazan Kolileri Hazırlanmaya Başladı

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet