Renault Clio diğer markaları çılgına cevirecek kampanyasını duyurdu.

Fransız araba üreticisi Renault ülkemizde en çok satan araç firmalarından birisi olarak biliniyor. Renault Clio modeli firmanın amiral ürünleri ve seçenekleri arasında yer alıyor. Sadece ülkemizde değil aynı zamanda dünyada bu konuda dikkat çeken satış rakamlarına ulaşabiliyor.

12 Şubat 2022 16:36 Otomobil
Renault Clio diğer markaları çılgına cevirecek kampanyasını duyurdu.

Renault bu araçta birçok teknolojik özelliği kullanıyor ve insanların aracı uygun fiyata alırken aynı zamanda mekanik, motor ve araç konforu noktasında ödün vermelerine engel olmayı tercih ediyor. Bu seçeneğe insanların rahat ulaşması için uygun rakamlar ve kampanyalar ile desteklenen durumlar oluyor. Sizde bu durumlardan faydalanarak 2022 model Renault Clio alma şansına sahip olabilirsiniz.

Renault Clio Motor, Donanım ve Teknik Seçenekler

Renault Clio ülkemizde dört farklı motor seçeneği ile birlikte sunuluyor. Düşük motor hacmine rağmen yüksek beygir gücüne sahip bu araçlar dizel, benzin be LPG seçenekleriyle birlikte sunuluyor.

  • 1.0 SCe 65 bg
  • 1.0 TCe 90 bg
  • 1.0 TCe Eco 100 bg
  • 1.0 TCe X-Tronic 90 bg

Bu seçenekler arasında yer alan 1.0 TCe ECO 100 bg seçeneği kullanıcılara LPG’li olarak sunuluyor.

Firma ayrıca bu araç seçeneklerine üç farklı donanım paketiyle birlikte sunuyor. Jot, Touch ve Icon seçenekleri bulunuyor. Joy standart paket olarak sunulurken, Icon paketi en yüksek donanımsal seçenek olarak veriliyor. Tabi bu farklar araçlar arasında ciddi fiyat farklarını da ortaya çıkarıyor.

renault-clio.jpg

Renault Clio 2022 Fiyatları

Renault Clio 2022 model araçlarında 5 farklı fiyat seçeneği sunuyor. Bu fiyatlar araçların donanım, motor ve renk paletlerine göre değişiyor. Sizde bu modeli satın almak istiyorsanız aşağıda ki fiyatlara bakarak tercihinizi yapabilirsiniz.

  • Clio Joy Paketi 1.0 SCe 65 bg – 291.900 TL
  • Clio Joy Paketi 1.0 TCe Eco 100 bg – 320.900 TL
  • Clio Joy Paketi 1.0 TCe X-Tronix 90 bg 357 bin TL
  • Renault Clio Touch Paketi 1.0 TCe X-Tronic 90 bg 363.900 TL
  • Renault Clio Icon Paketi 1.0 TCe X-Tronc 90 bg 397.000 TL

renault-clio-icin-2022-fiyat-listesi-yayinlandi-sifir-araba-almak-icin-son-sans-olabilir-5181.jpg

Bu fiyatlarda kur farkında göre değişiklikler olmakla birlikte araçların üzerine eklenen vergiler dahil olarak sunuluyor. Renault Clio almak isteyenler bu seri, hızlı ve şehir içerisinde uygun fiyata seyahat imkanı sunan bu modele sahip olma şansına sahip oluyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet