Renault Şubat Ayı İndirimleriyle Araç Sahibi Olmak Daha Kolay Hale Geldi!

Son yıllarda yaşanan ekonomik kriz birçok konuda olduğu gibi araba fiyatları konusunda da büyük bir etki yaptı. Pandemi ve çip krizinin etkisiyle sıfır araç üretiminin adeta durma noktasına gelmesi, sadece ülkemizde değil dünyanın hiçbir yerinde talebe yetişememesinin de etkisiyle ikinci el piyasasında ciddi fiyat artışları yaşanmıştı.

21 Şubat 2022 23:33 Otomobil
Renault Şubat Ayı İndirimleriyle Araç Sahibi Olmak Daha Kolay Hale Geldi!

Bazı araçların fiyatları son 1 yıllık dönem içerisinde 3 katına kadar çıkarken, bazı araçlar sıfır araçların fiyatlarının üzerinde satılmasıyla dikkat çekti. Renault bu konuda önemli adımlar atan şirketlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Renault 2022 Şubat ayı indirim dönemiyle önemli bir kampanyaya imza atıyor.

Renault’tan 50 bin TL’ye Varan Sıfır Araç İndirimleri

Renault indirim kampanyası ile ilgili olarak duyuruyu 2022 Şubat ayı fiyat listesi üzerinden yaptı. Firma geçtiğimiz yıl satamadığı birkaç modeli için çok ciddi indirim rakamları ile satışa sunduğunu gösterdi. Kampanyanın şuan için sadece 2021 model iki adeta aracı kapsaması da dikkat çektiyor.

Renault 2021 Captur modelinin 25 bin TL indirim ile alırken, 2021 Reanult Zor modelinin 50 bin TL indirimle almanız mümkün oluyor. Firma bu iki modeline olan ilginin de az olmasını fırsata çevirerek daha yüksek satış rakamlarına ulaşmak istiyor. Tabi bu yine de kullanıcıların tercihine bırakılıyor.

2021 model olmasına rağmen bu iki model de sizlere fabrika çıkış olarak yani sıfır araç olarak teslime ediliyor. Bu açıdan bakıldığında bu aracı tercih etmek önemli olacaktır.

Renault’ta 100 bin TL %0,99 Faiz Oranıyla Kredi İmkanı Sunuluyor

Renault şubat ayında geçerli olmak üzere ayrıca 100 bin TL araç kredisi imkanını da müşterilerine sunuyor. 100 bin TL krediyi 12 ay vade ve %0,99 faiz oranıyla kullanmanıza olanak sağlanıyor. Bu krediyi tercih edenler 9.015 TL aylık ödemeleri de kabul etmiş olacaklar.

Yeni bir araç almak istiyor ve yüksek fiyatlardan kaçınmak istiyorsanız yapmanız gereken Renault tarafından 2022 Şubat ayında geçerli olacak olan bu indirim ve kredi kampanyalarına bakmak olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet