Ryan Gosling'in Barbie filminden ilk fotoğraflar geldi!

Ryan Gosling ve Margot Robbie ikilisinin başrol koltuğunda oturacağı Barbie filmi (2023) için ilk fotoğraflar yayınlandı. Warner Bros. Pictures filmin vizyon tarihini de duyurdu.

15 Haziran 2022 23:59 Magazin
Ryan Gosling'in Barbie filminden ilk fotoğraflar geldi!

Ünlü oyuncu Ryan Gosling kariyerinde pek çok başarılı filme imza attı. Sevilen Hollywood yıldızını şimdiye kadar Not Defteri, Sürücü, Aşıklar Şehri, Aşk ve Küller, Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı gibi birbirinden başarılı projelerde gördük. Fakat Gosling'in çok yakında vizyona girecek olan yeni filmi herkesi ters köşeye yatıracak.

Ryan Gosling, Warner Bros. Pictures ile yaptığı yeni filminde sevenlerini oldukça şaşırtacak bir rol üstleniyor. Ünlü oyuncu, dünyanın en çok satan oyuncağı olan Barbie'nin canlı aksiyon sinema uyarlamasında yer alacak.

Ryan Gosling'in Barbie filminden ilk fotoğraf geldi!

2023 yılında vizyona girecek olan canlı aksiyon uyarlaması Barbie filmi sinemaseverler için ilginç bir deneyim sunacak. Rengarenk bir dünyaya sahip olan hikayede ünlü oyuncu Margot Robbie, Barbie'yi canlandıracak. Barbie'nin sevgilisi olarak tanıdığımız Ken rolünü ise Ryan Gosling üstlenecek. Warner Bros. Pictures bugün sosyal medya hesaplarında beklenen filmin çıkış tarihini ve Ken'in nasıl görüneceğine ilişkin bir fotoğraf yayınladı. Gosling'in canlandırdığı karakter, hayranları tarafından şaşkınlık ve ilgiyle karşılandı.

barbie-filmi.jpg

Sosyal medya kullanıcıları, Ryan Gosling'in yeni görünüşünü oldukça beğendi. Pek çok kişiye göre usta aktör, Ken'i canlandırabilecek en ideal oyuncusuydu. Gerek görüntüsü, gerekse kostümleriyle karakterin oyuncak bebek versiyonuna epey benzetildi.

Barbie filmi çıkış tarihi belli oldu

Ryan Gosling'in oynadığı Ken karakteri için ilk fotoğrafı sosyal medyadan yayınlayan Warner Bros. Pictures aynı zamanda filmin çıkış tarihini de verdi. Yapılan açıklamara göre beklenen yapım, 21 Temmuz 2023 traihinde yayınlanacak. Filmin yalnızca sinema salonlarında gösterileceği de eklendi. Dijital platformlara gelişi ise muhtemelen uzun bir süre sonra gerçekleşecek.

Margot Robbie ve Ryan Gosling ikilisini bir araya getiren Barbie film uyarlaması heyecanla bekleniyor. Çıkış tarihine henüz bir yılı aşkın süre olan yapım, 2017 yılında Lady Bird filmi ile beş dalda Oscar'a aday gösterilen Greta Gerwig tarafından yönetiliyor. Aynı zamanda filmin oyuncu kadrosunda Will Ferrell, Michael Cera ve Simu Liu gibi isimlerin yer alacağı belirtiliyor. 2014 yılından bu yana geliştirilen yapım nihayet artık hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet