Samsung Galaxy A53 bütün detayları açıklandı! Samsung Galaxy A53 özellikleri

Samsung Galaxy A53 detayları ortaya çıktı. 2 ülkede satışa çıkan Samsung Galaxy A53 özellikleri de belli oldu. 17 Mart'ta düzenlenecek etkinlik öncesi merak edilenler haberimizde yer alıyor.

16 Mart 2022 09:32 Yaşam
Samsung Galaxy A53 bütün detayları açıklandı! Samsung Galaxy A53 özellikleri

17 Mart'ta düzenlenecek olan etkinlikte Samsung'un en fazla beklenen modellerinin başında Galaxy A53 geliyor. Bu telefon modeli bazı ülkelerde gizli bir şekilde satışa sunuldu. Henüz daha tanıtım yapılmadan telefon modeli 2 ülkede gizli de olsa satışa çıktı.

Samsung 17 Mart'ta merakla beklenen Galaxy A53 ve Galaxy A73 modelleri başta olmak üzere orta segment akıllı telefonlarını tanıtacak. Bu tanıtımı başlamasına çok az bir süre kala bazı ülkelerde bu telefon türlerinin satışa başladığı görüldü. Galaxy A53 özellikleri ve fiyatının da ortaya çıkması ile birlikte telefon almak isteyenlerde araştırmaya başladı. Galaxy A53 özellikleri ve fiyatı ile birlikte haber detayımızda yer alıyor.

Galaxy A53 özellikleri ve fiyatı

17 Mart'ta Samsung tarafından düzenlenecek orta segment cihazların tanıtımına çok az bir süre kaldı. Özellikle Sırbistan ve Kenya’daki perakendeciler resmi olmayan kanallarla birlikte ele geçirilen Galaxy A53 modellerini satışa çıkardı.

Bununla birlikte telefonun özellikleri ve fiyatı da bir o kadar merak ediliyor. Her iki satıcının da ortalama olarak 400 dolar fiyat etiketiyle raflara koydu. Cihazın özellikleri de tamamen belli oldu. 400 dolarlık çıkış bandı ise kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenildi. Özellikle 2 ülkede satışa çıkması ise Samsung’un canını sıktı. 17 Mart'ta düzenlenecek olan etkinlik öncesinde böyle bir durum olması ilk kez yaşanmıyor. 2020 yılında da benzer bir durum yaşanmıştı.

Ekran: 6.52 inç FHD+ 120 Hz AMOLED

Donanım: İşlemci: Exynos 1280

Depolama – RAM: 128GB / 8GB (satılan iki cihaza ait)

Kamera: Arka kamera: 64 Megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açı

5 Megapiksel, 5 Megapiksel

Ön kamera: 32 Megapiksel

Diğer: Batarya: 4.500 mAh (25W destekli olduğu tahmin ediliyor)

Renk: Mavi ve sarı (satılan iki cihaza ait)

İşletim Sistemi: Android 12, One UI 4

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet