Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'e aşk dolu sözler gönderdi!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda evlilik gerçekleştirdiği 35 yaşındaki sevgilisi Çağlar Ökten ile aşk dolu bir evlilik yaşıyor. Sayan'ın kişisel Instagram hesabında yaptığı son paylaşımlar, eşine ne kadar aşık olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Başarılı sanatçı, Ökten'in doğum gününü bakın nasıl kutladı!

21 Haziran 2022 19:00 Magazin
Seda Sayan eşi Çağlar Ökten'e aşk dolu sözler gönderdi!

Sevgililer Günü'nde Çağlar Ökten'den evlilik teklifi alan ve 24 Nisan'da Beşiktaş'ta lüks bir otelde dünyaevine giren Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda eşi ve yakın dostları ile Amsterdam'a gitmişti. Keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşan Sayan (59), Ökten ile lolipopla çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Tatil sonrası Türkiye'ye dönen ünlü şarkıcı, Etiler'de alışveriş yaparken objektiflere yansımıştı. Bir arkadaşıyla mağaza mağaza dolaşan sanatçı, gazetecilerin soruları üzerine, "Ben size küstüm!" diyerek, tek kelime etmemişti.

seda-sayan-esi-caglar-okten.jpg

Ağzını bıçak açmayan Sayan'ın küslüğünün nedeninin konserlerinin takip edilmemesi olduğu söylenmişti. Seda Sayan'ın yakın arkadaşlarına, "Beni sadece dışarıda çekiyorlar. Bir kere konserime gelip, çekmiyorlar" dediği ortaya çıkmıştı.

Birkaç gün önce katıldığı bir etkinlikte muhabirlerle sohbet eden Seda Sayan, "Eşinizin soyadını kullanmayacağınıza dair haberler çıktı soyadı yüzünden aranızın bozulduğu doğru mu?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

O yanlış anlaşıldı, hatta boşanıyorlar ve benim evi terk ettiğim bile yazıldı. Öyle bir şey yok. Doğrusu; evraklarda değişim yapılması gerekiyor. Ben daha önce söylemiştim kendi soyadımı kullanacağım diye. Kadınların kendi soyadını kullanma hakkı var. Eğer ben eşimin soyadını alacak olursam bir sürü evrakta değişikliğe gidilecek, bu birçok prosedür gerektiriyor, benim bu işlerle uğraşacak zamanım yok. Karı-koca arasında soyadı kavgası falan olmadı. Adam benim hayatımda. Ben kurban olurum onun soyadına.

seda-sayan-esi-caglar-okten-001.jpg

Özel hayatıyla olduğu kadar yaptırdığı estetiklerle de gündemden düşmeyen Seda Sayan, yeniden ameliyat masasına yattı. Eşi Çağlar Ökten'in de kendisine eşlik ettiği Sayan, o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Çağlar Ökten saç ektirirken, Seda Sayan silikonlarını yeniletti. Seda Sayan'ın paylaşımına binlerce yorum yağdı.

Tüm bunların ardından 59 yaşındaki Seda Sayan, 35 yaşına basan eşi Çağlar Ökten'in yeni yaşını kutladı. Peş peşe fotoğraflar yayınlayan ünlü şarkıcı, gönderisine; "İyi ki doğmuşsun iyi ki. Ömrüme hoş geldin sevgilim" notunu düştü.

Bir de Instagram'ın hikayeler bölümünden bir paylaşım yapan Sayan, eşi Ökten'in 'İyi ki doğmuşsun gülüşünü sevdiğim. Ömrüme hoş geldin' notunu düştüğü fotoğrafını nazar boncuğu ve kalp emojisi ile paylaştı.

Kaynak: CNN Türk

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet