Şehrin gürültüsünden uzak! 110 bin TL'ye kaçırılmayacak dubleks müstakil ev

Yapı Kredi Bankası satılık ev ilanı ile karşımıza çıktı. Bankanın paylaştığı ilana göre 2 katlı dubleks ev 110 bin TL karşılığında satışa sunuldu. Şehrin gürültüsünden uzak bir şekilde yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak ilanın tüm ayrıntılarını sizler için bir araya getirdik.

06 Eylül 2022 17:00 Yaşam
Şehrin gürültüsünden uzak! 110 bin TL'ye kaçırılmayacak dubleks müstakil ev

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde satılık müstakil ev ilanı yayımladı. Yapı Kredi tarafından satılan bu dubleks ev, şehrin gürültüsünden uzak kalmak isteyenler için adeta birebir!

Şehrin gürültüsünden uzak daha nezih bir ortamda ev sahibi olmak isteyenler için, Yapı Kredi Bankası çok uygun fiyata satılık 2 katlı müstakil ev ilanı yayınladı. Yapı Kredi Bankası’ndan sadece 110 bin TL’ye satılık olan bahçeli müstakil ev, doğa ile iç içe olduğu gibi şehir merkezine sadece 1.5 kilometre mesafededir.

Bankadan satılık bu gayrimenkulün çevresi duvarla çevrili olup bahçesinde çeşitli meyve ağaçları mevcuttur. İki katlı yapının kendine ait Güneş Enerji sistemi mevcut olup 24 saat sıcak su bulunmaktadır. Bu yapının her katında yaklaşık 110 metrekare kullanım alanı mevcut olup, bahçesi ile birlikte 435 metrekare yüz ölçümüne sahiptir.

110-bin-tlye-kacirilmayacak-dubleks-mustakil-ev.png

Emsallerine kıyasla bankadan uygun fiyata satılık konutun yakın çevresinde Aile Sağlığı Merkezi, Cami, marketler, eczane ve toplu taşıma durakları yer almaktadır. Bulunduğu konum itibariyle ulaşım problemi bulunmamaktadır. Bu yapının kendine ait kapalı otoparkı mevcuttur.

Yapı Kredi Bankası’ndan satılık bu evi ister 110.000 TL’ye nakit, ister bankana sunmuş olduğu konut kredisi imkanlarından faydalanarak uygun taksitlerle satın alabilirsiniz. Banka bu gayrimenkulü açık teklif usulü ile satmakta olup hemen satın almak isteyenlerin minimum 2.000 TL fiyat artışı yaparak 112 bin TL’ye sahip olma şansını yakalayabilirler.

Peki, bankadan uygun fiyatta koşullar ile satılık bu müstakil ev hangi ilimizde ve nerede yer almaktadır? Genel özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

GENEL ÖZELLİKLERİ

ÖZELLİKLER Cins Tahsisi tapusu vardır. Zemin Kat: 142,5m2 1.kat 142,5m2 toplamda 285m2 toplam brüt kullanım alanına sahiptir. Taşınmazın arsa yüzölçümü 435m2’dir.Arsanın 235m2 yola terki mevcuttur. Kalan 200m2 alanın tek başına yapılaşmaya uygun olduğunu, Belediyeden alınan şifahi bilgiye göre parselin 1/1000 ölçekli uygulama imar planında nizam 3 kat yapılaşma koşulları ile konut alanında kaldığı bilgisi alınmıştır. Parsel üzerinde kadastroya işli olmayan 2 katlı ev bulunmakta olup toplamda 110m2 brüt kullanım alanına sahiptir.

110-bin-tlye-kacirilmayacak-dubleks-mustakil-ev-2.jpg

İNTENGO BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YETKİ BELGESİ NUMARASI:3404449

Adres: Beyazıt Sokak Bina No:54 Sandıklı/Afyonkarahisar

Bankadan satılık bu gayrimenkulü satın almak veya teklifte bulunmak için BURAYA TIKLAYIN

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet