Serenay Sarıkaya, Bergen’i Kendisinin Oynayabileceğini Söyledi!

Cuma günü vizyon ile buluşan ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bergen filmi hakkında bir açıklamada güzel oyuncu Serenay Sarıkaya tarafından geldi. Etiler’de bir kuaföre uğrayan ve ardından kendisini bekleyen araca binerek, Ulus’ta bir mekanda menajeri ile buluşan oyuncu, burada ayak üstü gazetecilerle sohbet etti.

05 Mart 2022 20:50 Magazin
Serenay Sarıkaya, Bergen’i Kendisinin Oynayabileceğini Söyledi!

Acıların Kadını lakaplı, kısacık ömründe Türk arabesk müzik tarihine önemli içerikler kazandırmayı başarmış olan Bergen’in hayatını anlatan film bu Cuma vizyona girdi. Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı film birçok açıdan dikkat çekmeyi başardı. Bunlardan birisi de Bergen’i aslında Serenay Sarıkaya’nın oynayacak olması ortaya çıktı.

Eminim Harika Bir İş Çıkmıştır

Magazin muhabirleri ile yaptığı sohbette bu filmde başrolü kendisinin oynayabileceğini ancak sıkışık takvimi nedeniyle bu işten çekilmek zorunda kaldığını söyledi. Birlikte çalıştıkları ekibin mutlaka iyi bir iş çıkardıklarını ve en az sizin kadar bunu beklediğini aktardı.

Bir gazeteci güzel oyuncuya “içinizde ukde kaldı mı” sorusunu yönetti. Bu işlerin kısmet olduğunu, gerçek anlamda zamanlama tutması, Farah’a kısmetmiş, benim için çok dert değil, ortaya harika bir iç çıktığından eminim açıklamasını yaptı.

Farklı projeler için çalıştığını söyleyen güzel oyuncu beyazlar içinde ki kombiniyle de dikkat çekmeyi başardı. 29 yaşında ki güzel oyuncu her zaman güzel tarzıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Bu seferlik kombinin dudak uçuklatıcı olduğu da görülebiliyor. Çanta, Kaban, Bot ve Elbise markaları ile birlikte hesaplandığında ortaya 105 bin TL’lik ciddi bir kombin çıkıyor.

Tamamen beyazlar içinde ki oyuncunun göz alıcı kıyafetleri ve güzelliği ile etrafına ışık saçtığı görüldü. Birçok filmde ve dizi de yer alan güzel oyuncu birçok markanın yüzü olmasıyla da dikkat çekiyor. Mavi, Akbank, Bvlgari gibi özel markalar ile dikkat çekiyor. 2022 yılında Netflix platformunda yayınlanacak olan Şahmaran isimli dizi de rol olacak oyuncunun birçok yapımı daha sırada beklediği biliniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet