Sıla ile aşk yaşayan İlker Kaleli'den romantik doğum günü mesajı!

Ünlü şef Hazer Amani ile yaklaşık bir yıl süren evliliğini sona erdiren şarkıcı Sıla, başarılı oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşıyor. Bugün 42 yaşına giren müzisyen Sıla'nın doğum gününü unutmayan Kaleli, romantizm dolu bir paylaşım yaptı. Instagram'da yayınladığı fotoğrafın altına, "Bana gülmeyi sevdirdin" notunu düştü.

18 Haziran 2022 15:33 Magazin
Sıla ile aşk yaşayan İlker Kaleli'den romantik doğum günü mesajı!

Son dönemde oyuncu İlker Kaleli ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen şarkıcı Sıla Gençoğlu, yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle haziranda yapmayı planladığı tüm konserlerini temmuza ertelemişti.

Düşen ve taşa çarpmasıyla köprücük kemiğinin ucunda kırık oluşan Sıla’nın doktoru, yapılan son muayenenin ardından haziranda planlanan konserlere izin vermemişti. Bunun üzerine konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Sıla Gençoğlu, talihsiz kazayı; "Size 8 ismini verdiğimiz askımla sesleniyorum. Yeni olan bir olay değil aslında 10 Mayıs'ta oldu. Ben iyileşme ümidiyle dişimi sıktım fakat olmadı. Düştüm ve köprücük kemiğimi taşa çarptım, ucu da kırıldı. Alçıya alınamadığı için kolluk takarak bu deliyi zapt etmeye çalıştılar" diye anlatmıştı.

sila-ilker-kaleli-001.jpg

Ünlü şarkıcı, sözlerine; "İlk 3 konseri iptal etmemizin sebebi de budur aslında. Ben size çaktırmamak için epey bir çaba sarf ettim ama doktorum haziran ayında yapacağım konserlerin riskli olacağını söyledi. Ben büyük bir moral bozukluğu yaşadım. Şarkılarım yeni ve beraber efkar, neşe paylaşacağız diye düşündüm. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Konserlerime 1 Temmuz'da başlayacağım. Bu durumu ben bildirmek istedim. Kısa zamanda kucaklaşmak dileğiyle çok öpüyorum" diye devam etmişti.

Ünlü şef Hazer Amani ile 11 aylık evliliğini geçtiğimiz yıl noktalayan ve ardından oyuncu İlker Kaleli ile aşk yaşamaya başlayan Sıla Gençoğlu, 42'nci yaşına bastı. Zaman zaman aşk dolu paylaşımlarla gündem olan çiftten 38 yaşındaki Kaleli de sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle kutladı.

sila-ilker-kaleli.jpg

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu, binlerce beğeni alan gönderisine; "Bana gülmeyi sevdirdiğin için teşekkür ederim. Yüzün hep gülsün. Nice senelere. İyi ki varsın" notunu düştü. İlker Kaleli'nin bu paylaşımına kayıtsız kalamayan ünlü şarkıcı ise sevgilisinin paylaşımına; "Gülen yüzüne hayran" yorumunu yaptı.

Kaynak: CNN Türk

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet