Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan ödül krizinin nedeni ortaya çıktı!

Altın Portakal Film Festivali'nde sunuculuk görevini üstlenen Tamer Karadağlı'nın organizasyonda Nihal Yalçın ile yaşadığı kriz uzun süre gündemde kalmıştı. Karadağlı ile Yalçın arasında geçen gerginliğin gerçek sebebi aylar sonra ortaya çıktı. Karadağlı'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

04 Ağustos 2022 23:13 Magazin
Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan ödül krizinin nedeni ortaya çıktı!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı en son bir film festivalinde yapmış olduğu mimikler ile çok konuşulmuş ve eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. 2021 yılında Altın Portakal Film Festivali’nde sunucu olan Tamer Karadağlı bir skandala imza atmıştı. Ünlü oyuncu sahneye kendisi gibi oyuncu ola Nihal Yalçın’ı davet ettikten sonra yaptığı mimiklerle eleştirilmişti.

Yapmış olduğu hareketler tartışmaya neden olmuşken neden böyle bir tavır sergilediği çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu üzerine gelinmesinin ardından daha fazla dayanamayarak sert açıklamalarda bulunmuştu.

Aradan Geçen Zamanın Ardından Gerçekler Ortaya Çıktı

Tamer Karadağlı, olayın üzerinden bir yıl geçmesinin ardından tekrar film festivali hakkında soruların sorulması üzerine yeniden yanıtladı. Ünlü oyuncu o gece yaşananlarda bir art niyet olup olmadığının sorulması üzerine ‘Herkes çok konuştu ancak kimse bana mimiklerimin sebebini sormadı. Kamera açısının bu kadar yakın olduğunu bilmiyordum. Art niyetim kesinlikle yoktu ve ödül alan kişinin oyunculuğunu severim. Önce ödülü alıp sonra konuşma yapmak gerekir ancak bu böyle olmadı. Heyecandan olduğu söyleniyor ancak bir gün önceden bu bilgi veriliyor. Ödülü kazandığınız için oraya gidiyorsunuz. Ben bu konuda daha hazırlıklı olunmasını beklerdim’ dedi.

tamer-karadagli-ile-nihal-yalcin-arasinda-yasanan-odul-krizinin-nedeni-ortaya-cikti.jpg

Konuşma Süresinden Şikayet Etti!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı bu süreçte mimiklerinin nedenini açıkladı. Konuşmanın tam olarak 5.5 dakika olduğunu söyleyen Karadağlı ‘Konuşma sırasında kadın ve erkek oyunculara söylediklerine şaşırdım. Herkes kötü ki ben ödül aldım sözlerini sarfedince çok şaşırdım. Kaşımı kaldırma sebebim bundandı. Ben bunu yanlış anladığımı düşündüm ve tepki gösterdim. Şaşkınlığımı dile getirdim. Bu kadar uzun süre konuştuktan sonra gerçekten herkes sıkıldı ve bende mimiklerime engel olamadım. En sonunda da nazikçe ödülünü verdim. Olayı sonrasında siyasi bir yere taşıdılar ama alakası yoktu’ dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet