TC Kimlik Numaranızın Son Rakamı Bu Rakamlar Arasındaysa Müjde!

TC Kimlik numarasının son rakamı 0-2-4-6-8 olan herkes için müjde duyuruldu. İyi haber şu ki, başvuru yapıp TC Kimlik numarasının son rakamı belirtilen rakamlar dahilinde olanlar kolay ve hızlı bir şekilde 15.000 TL ödeme alabilecek…

20 Mart 2022 17:02 Ekonomi
TC Kimlik Numaranızın Son Rakamı Bu Rakamlar Arasındaysa Müjde!

Yapı Kredi Bankası açıklama yaptı

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, banka destekli kredi kampanyalarına çok dikkat ediyor. Bankalar kredi kampanyalarını kendi sitelerinden duyurmaya devam ediyor. Yapı Kredi Bankası bir gereksinim kredisi açıklaması yaptı.

Üç ay ertelemeli olacak

Bankadan yapılan açıklamaya göre gereksinim kredisi kullanmak isteyen müşterilere harika haberler var. Buna göre, gereksinim kredisi kullanan tüketiciler üç ay sonra ödeme yapmaya başlayabilecek. Bu durumda kredi ödemeleri üç ay ertelenebilir olacak. TC Kimlik numaranız ile gereksinim kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Üç ay gecikmeli kredi başvurusu ve kullanımı hakkında önemli bilgiler Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesinden hemen 3 ay ertelemeli kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Yapı Kredi Mobil veya İnternet şube kanallarını kullanmak için kampanya giriş ekranında "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi" kampanyası seçilmelidir. İlk taksit tarihi kampanya seçildikten sonra belirlenir; aksi belirtilmedikçe ilk taksit, kampanyanın başlangıç ​​tarihinden 120 gün sonra gelir. Kampanyanın vadesi ödemesiz devre dahil maksimum 36 ay olup, maksimum 90 gün erteleme seçeneği mevcuttur.

Kriterlere uyuyorsanız kredi sorunsuz bir şekilde onaylanacaktır

İlk taksite ödemesiz devrelerin faizi yansıtılır. Banka tarafından önceden onaylanmış bir limitiniz varsa limit tutarınız kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylanan limitler karşılandıktan sonra banka yeniden değerlendirme yapabilir ve siz krediyi kullanmadan limitleriniz düşürülebilir ya da tamamen iptal edilebilir. Kredi başvurunuz banka standartları çerçevesinde incelenir ve kriterlere uygunsa sorunsuz bir şekilde onaylanacaktır. Başvurunuz, banka tarafından değerlendirildikten sonra reddedilebilir veya talep ettiğiniz tutardan daha düşük bir tutarla kabul edilebilir. Kullanım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi üzerinden yapılması halinde, "Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi" menüsündeki tüm koşullar 3 aya kadar ertelemeli kredi için de geçerlidir. QNB Finansbank Denizbank ve Akbank aracılığıyla gereksinim kredisine başvuran vatandaşlar, kimlik numaralarına göre onaylanacak ve banka kredi notunun iyi olması durumunda 15.000 TL düşük faizli kredi kullanabilecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 1 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet