TC Kimlik Numarası ile Başvuran Vatandaşlara Para Veriliyor! Para Anında Hesaplara Geçiyor!

Kredi koşulları ve yıllık maliyet oranları tablosunda belirtildi. 3 ay vadeli kredileri şubelerden, Akbank Telefon Şubesi’nden, Akbank Direkt İnternet ve Akbank Direkt Mobil'den kullanabileceksiniz.

21 Mart 2022 17:31 Ekonomi
TC Kimlik Numarası ile Başvuran Vatandaşlara Para Veriliyor! Para Anında Hesaplara Geçiyor!

Kampanya koşulları

Kredi koşulları ve yıllık maliyet oranları tablosunda belirtildi. 3 ay vadeli kredileri şubelerden, Akbank Telefon Şubesi’nden, Akbank Direkt İnternet ve Akbank Direkt Mobil'den kullanabileceksiniz. Kredinin toplam vadesi, erteleme dahil 36 aya kadar çıkabilmektedir. İlk ödeme 92 günlük ertelemeli döneme tabidir. 3 ay vadeli kredinin maksimum vadesi 33 aydır. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak ertelenmiş faiz tahsil edilir. Taksit ödemeleri ise bir sonraki ay başlıyor. Kredimakbankta.com sayfasından T.C. Vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgilerini vererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan kişilerin başvuru sonuçları sms ile iletilecektir. Akbank dışı müşteriler ise şubede kredi başvuru sürecini tamamlayabilir.

Şubeden kredi kullanmak için gerekli belgeler

Nüfus cüzdanı veya ehliyet, aslı ve fotokopisi, Uygun görülürse adres teyidi için bir belge, Gelir belgesi / Maaş bordrosu (Maaş müşterilerinin getirmesine gerek yoktur) ve özel sektör çalışanlarının SGK Hizmet Döküm Belgesi(Maaş müşterilerinin getirmesine gerek yoktur) yeterli olacaktır.

Akbank geçtiğimiz günlerde müşterilerini uyarmıştı

Vatandaşlar, özellikle çalışma hayatına girmiş olanlar bir şekilde bankalarla çalışmak zorunda gerekiyor. Hemen hemen tüm çalışanlar en azından maaşlarını almak için bankalarla muhatap oluyor ve bankalar daha fazla ürün ve hizmet sundukça bu süreç devam ediyor. Bankalarla çalışmaya başlayan ve hesaplarında belli bir miktar para bulunan kişilerin bir konuda son derece dikkatli olmaları gerekiyor. Banka hesaplarında, özellikle vadeli hesaplarda bazı bakiyeler zaman zaman unutulabilmektedir. Zamanaşımı belirlendiğinde, bu bakiyeler resmen uçup gidiyor. Akbank bu konuda geçtiğimiz günlerde uyarılarını yapmıştı.

Akbank

Akbank, 1948 yılının Ocak ayında Hacı Ömer Sabancı’nın da aralarında bulunduğu bir grup işadamı tarafından bölgedeki pamuk çiftçilerini finanse etmek amacıyla Adana'da kurulmuş özel bir bankadır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet