Televizyon efsanesi Okan Bayülgen son haliyle hayranlarının ağzını açık bıraktı!

Televizyon ekranlarında gerçekleştirdiği programlar ile uzun yıllardır hayatımızda olan başarılı sunucu ve aktör Okan Bayülgen son hali ile sevenlerini şaşırttı. Sevgilisi Selin Atasoy ile birlikte kameralara yakalanan yıldız, basının kendisine yönelttiği sorulardan adeta kaçarak uzaklaştı. Bayülgen'in yeni tarzı sosyal medyada çok konuşulanlar arasına yerleşti.

04 Ağustos 2022 23:30 Magazin
Televizyon efsanesi Okan Bayülgen son haliyle hayranlarının ağzını açık bıraktı!

Ekranların en sevilen şov programlarına imza atmayı başaran Okan Bayülgen, şimdilerde farklı konularla da gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 1996 – 1998 yılları arasında evli kaldığı eski eşi Zeyno Günenç’i programına davet eden ünlü isim, Günenç’in şimdiki eşini yere göğe sığdıramayınca izleyicilerden büyük tepkiler almıştı.

Şimdilerde prodüktör ve yazar Selin Atasoy ile birlikte olan 58 yaşındaki komedyen, geçtiğimiz gün kameralara yakalanınca ne yapacağını şaşırdı. Bir hayli panik olduğu görülen ünlü isim, kameraları atlatarak hızlı adımlarla kaçtı. İşte, Okan Bayülgen ve sevgilisi Selin Atasoy’un o şaşırtan panik anlarına dair merak edilen tüm detaylar.

Okan Bayülgen kameraları görünce şaşırarak kaçacak yer aradı!

Bir süredir beraberlikleriyle adlarından sıklıkla söz ettiren Selin Atasoy ve Okan Bayülgen çifti, geçtiğimiz günlerde birlikte gezintiye çıktıkları Nişantaşı’nda kameralara yakalanmışlardı. Bayülgen, basın mensuplarını gördüğü anda şaşkınlığını gizleyemezken adeta kaçacak yer aradı.

televizyon-efsanesi-okan-bayulgen-son-haliyle-hayranlarinin-agzini-acik-birakti.jpg

Objektiflere görünmemek için sevgilisi Atasoy’un arkasından yürümeye başlayan Okan Bayülgen, ‘’Genelde sizi kırmayıp sohbet etmeye çalışıyorum fakat bu sefer çok acelemiz var. Bu seferlik kırmak zorundayım, beni affedin. Daha sonra telafi ederiz.’’ diyerek kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Bu durum, çoğunlukla muhabirlerle sohbet etmeyi çok sevdiği bilinen Okan Bayülgen’in hayranlarını da adeta şoke etti.

Okan Bayülgen yeni tarzıyla sosyal medyayı adeta salladı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Okan Bayülgen, basın mensuplarından kaçtığı görüntülerin yanı sıra yeni tarzıyla da platformları sallamayı başardı. Saçlarını uzattığı ve bıyık bıraktığı görülen başarılı komedyen, birçok hayranından bu haliyle övgü almayı da başardı. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Okan Bayülgen’in konuya dair yapacağı açıklamaları ve yeni paylaşımlarını dört gözle beklemeye başladı.

televizyon-efsanesi-okan-bayulgen-son-haliyle-hayranlarinin-agzini-acik-birakti-2.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet