Türk Telekom’a 10 Yıl Taahhüt verene 75 Bin TL Faizsiz Kredi Verecek!

Bankalar ile telefon hatları arasında yapılan anlaşmalara bir yenisi daha eklendi. Uzun süreden beri hat transferi ile ilgili operatörler oldukça kapsamlı çalışmalar yapıyorlar.

21 Haziran 2022 08:49 Ekonomi
Türk Telekom’a 10 Yıl Taahhüt verene 75 Bin TL Faizsiz Kredi Verecek!

Bu anlaşma cığır açacak cinsten, ihtiyacı olanların ihtiyacını karşılayacak bir adım.Bankalar ile telefon hatları arasında yapılan anlaşmalara bir yenisi daha eklendi. Uzun süreden beri hat transferi ile ilgili operatörler oldukça kapsamlı çalışmalar yapıyorlar. Yapılan çalışmalar içerisinde hatlarını taşıyanlara oldukça güzel bir takım hediyeler verildi. Şimdi ise bu çalışmalar bir yenisinin eklendiği açıklandı. Telekom müşterisi olarak kredi başvurusu yapan müşterilere 75 bin TL limite kadar kredi verileceği bilgisi iletildi. Böylece kısa süreli olarak hat taşıma durumu da bir anlamda artık son bulacak.

Hattını Taşıyana Kredi!

Bankalar ile Telekom arasında yapılmış olan anlaşma çerçevesinde hattını Telekom bünyesine taşımış olan müşterilere 75 bin TL limite kadar kredi verilecek Kredinin sağlanması için 10 sene taahhüt verilmesi isteniyor. İsteyen kullanıcılar sürenin az tutulmasıyla birlikte daha farklı kredilerden de faydalanabilecek. Kredi ve şartları şu şekilde;

10 Sene taahhüt verilmesi durumunda 75 bin TL 5 sene vade 0 faiz

8 Sene taahhüt verilmesi durumunda 60 bin TL 5 sene vade 0 faiz

6 Sene taahhüt verilmesi durumunda 40 bin TL 5 sene vade 0 faiz

4 Sene taahhüt verilmesi durumunda 30 bin TL 5 sene vade 0 faiz

2 Sene taahhüt verilmesi durumunda 10 bin TL 2 sene vade 0 faiz

1 Sene taahhüt verilmesi durumunda 2 bin TL 1 sene vade 0 faiz

Şeklinde kredi imkanından vatandaşlar istifade edebilecekler. Kredinin kullanılabilmesi için vatandaşların kredi notunun kredi kullanabilecek seviyede bulunması gerekiyor. Ayrıca vatandaşın sigortayı olarak bir işte çalışması şartı da aranıyor.

618225c55cf3b02430f94792.webp

Kimler Alamaz?

Kredi ile ilgili bilinmesi gereken bir takım hususlar da bulunuyor. Belirtilen sürenin tamamlanmasına izin verilmeden hattını kapatan veya taşıma işlemi gerçekleştiren vatandaşlara bir takım faiz uygulaması ile cezalandırma yapılacak. Kredinin alınması ile birlikte belirtilen işlemlerin yapılması durumunda 2,59 faiz oranıyla 1 sene içerisinde tüm bakiyenin ödenmesi istenecek. Ödemenin yapılmaması durumunda icra ve benzeri yaptırımlar uygulanacak.

Krediden tüm vatandaşlar yararlanamayacak. Ayrıca bir ev içerisinde bir kişiden fazlası bu imkanı değerlendiremeyecek. Kredi notu uygun bulunan vatandaşlar bu kredi hizmetinden faydalanacak. Ayrıca Telekom tarafından belirlenmiş olan üst sınıf paketlere geçiş mecburi olacak. Hat sahibinin 18 yaşından büyük ve sigortalı olarak bir çalışan olması da beklenenler arasında bulunuyor. vatandaşlara kredi direk olarak Telekom onlline işlemler üzerinden fırsat olarak görünüyor. belirtilen iban a ödeme yapılarak aynı iban üzerinden ödemenin tamamlanması bekleniyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet