Tuvana Türkay Spor Tarzıyla Gündem Olmayı Başardı!

Son dönemde çok dikkat çeken isimlerin başında genç şarkıcı Tuvana Türkay geliyor. Son paylaşımıyla yine gündem olmayı başardı. Oyunculuk ve şarkıcılık yapan güzel isim son olarak spor yaptığı videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı. Kendini fit tutmak isteyen güzel isim pozlarıyla dikkat çekti. Yaptığı sporda ki hareketleri anlatan ve spor yaparken ki neşeli tavırları ile dikkat çeken isim zorlu antrenmanın ardından “Sadece kalori yakmıyor ortamı da yakıyor” yorumlarına neden oldu.

17 Mart 2022 08:37 Magazin

Fit bir vücuda sahip olduğu görülen Türkay’ın kendini form tutmak için çok zor olmayan hareketlerden bezeli bir spor programı tercih ettiği görülen detaylar arasında yer alıyor.

Tuvana Türkay Kimdir!

Şarkıcı ve oyuncu olarak hayatımıza giren oyuncu ilk olarak 2014 yılında “Aksaray Ihlara Film Festivalinde Umut Veren Oyuncu 2014” alarak dikkatleri üzerine toplamıştıç

3 Ekim 1990 doğumlu olan oyuncu İstanbul’da hayatını yaşıyor. Aynı zamanda Üsküdar doğumlu oyuncunun annesi Armağan Türkay, kardeşiyse Katre Türkay olarak dikkat çekiyor. Baba tarafından Bulgaristan göçmeni olan oyuncu, ilk olarak İstanbul Güneş Kolejini bitirdi. Ardından Beykent Üniversitesine giren oyuncu, burada Radyo Televizyon bölümünü oldu.

640xauto.webp

İlk dizi deneyimini 2009 yılında yayınlanan Ayrılık dizisinde yaşadı. Bunun ardından Yer Gök Aşk, Kara Para Aşk rolleriyle dikkat çekmeyi başardı. Oyuncu olarak bilinmesinin yanında güzel sesi ve şarkıcılığıyla da öne çıkmayı başardı.

Enbe Orkestrası eşliğinde müzik yapan güzel şarkıcı, “Ara Ne Olursun” isimli parçasıyla hayranlarının beğenisini kazanmıştı. Bundan sonra Mustafa Ceceli’nin aranjörlüğü yaptığı “Tuana” şarkısıyla dikkat çekmişti.

Eksik Sayfalar, En Güzel Gizem, Güvercin Uçurveri, Bizans Oyuncuları, Somuncu Baba, Sen Sağ Bel Selamet, Bir Nefes Yeter ve Ağır Romantik filmlerinde de yer almasıyla dikkat çekmişti. Genç yaşına rağmen ciddi bir kariyere elde eden oyuncu ve şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da izleyicilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet