Ünlü oyuncu Ebru Özkan'dan Oktay Kaynarca hakkında şaşırtan itiraf!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ile geniş kitlelere hitap etmeyi başaran ünlü oyuncu Ebru Özkan; dizinin yapımcı, senarist ve başrol koltuğunda oturan tecrübeli aktör Oktay Kaynarca ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte o açıklamalar...

25 Eylül 2022 20:18 Magazin
Ünlü oyuncu Ebru Özkan'dan Oktay Kaynarca hakkında şaşırtan itiraf!

Safhaber - Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Leyla karakterine hayat veren Ebru Özkan, basına verdiği demeçte rol arkadaşı Oktay Kaynarca hakkında dikkat toplayan bir itiraf gerçekleştirdi! İşte detaylar...

ATV ekranlarının yeni dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazsam" yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Sürükleyici hikayesi ve dev oyuncu kadrosuyla daha ilk bölümde reyting rekoru kıran dizinin başrol oyuncularından Ebru Özkan, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

ebru2.jpg

Yıllardır başarılı meslek hayatıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu, yeni projesinde oynadığı "Leyla Türk" karakteriyle de izleyenlerden tam not aldı. Yeni projesinin bu kadar başarılı olmasını yorumlayan Özkan "Sinemada ve televizyonda hikaye esastır. İzleyici hikayeyi sevdi, Oktay'ın da halihazırda ciddi bir izleyici kitlesi var, birleşince sonuç bu oldu. Hikayemizi bizim kadar sevip evlerinde bizi misafir eden izleyicimize teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

"OKTAY ANLAŞTIĞIM EN İYİ PARTNERLERDEN BİRİ OLDU"

Işıl Yücesoy ve Oktay Kaynarca'yla başrolleri paylaşan Özkan, "İşlerin başarısı ve ömrü, ekip birlikteliği ile doğru orantılıdır. Bu dizide de ekip arasında birliktelik sağlanmış gözüküyor. Işıl Yücesoy ve partneriniz Oktay Kaynarca ile çalışmak nasıl?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

ebru3.jpg

"Evet, bana göre kesinlikle ekip arasında ilk günden beri birliktelik sağlandı ve çoğu projenin başarı sırrı burada yatıyor. Işıl abla (Yücesoy) zaten üstadımız; kendisi ile tanışmak ve çalışmak benim için en büyük mutluluk. Oktay ise anlaştığım en iyi partnerlerden biri oldu. Bu bir ekip işidir ve biz iyi bir ekip olduk. Yönetmenlerimizle, senaristlerimizle çok doğru bir ekip..."

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet