Uygun fiyatlı 4+1 dubleks apartman dairesi 550 bin TL'ye satılıyor!

Halkbank Gayrimenkul tarafından yayınlanan ilana göre 4+1 dubleks 140 metrekare apartman dairesi 550 bin TL karşılığında satılıyor. Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bu fırsatın tüm detayları belli oldu.

19 Haziran 2022 07:00 Yaşam
Uygun fiyatlı 4+1 dubleks apartman dairesi 550 bin TL'ye satılıyor!

Mevcut ekonomik koşullar nedeniyle pek çok vatandaş kira ödemekte dahi zorluk çekiyor. Ev sahibi olmak ise birçok insan için artık hayal haline geldi. Ancak ev satın almak isteyenler için benzersiz bir fırsat doğdu! Halkbank Gayrimenkul uygun fiyatlı konutları alıcılarla buluşturan yeni bir kampanyaya imza attı.

Ucuz konutları bir araya getirip vatandaşlar ile buluşturan Halkbank Gayrimenkul her gün yeni ilanlar paylaşıyor. Yayınlanan son ilan ise uygun fiyatıyla herkesi şaşırttı! Söz konusu satılık apartman dairesi ile ilgili tüm merak edilen ayrıntıları sizler için bir araya getirdik. İşte detaylar...

140 metrekarelik 4+1 apartman dairesi satışa sunuldu

Halkbank Gayrimenkul tarafından satılan apartman dairesi için şu anda açık artırma başladı. Dairenin konumu Konya ilinin Selçuklu ilçesi olarak açıklandı. 140 metrekare büyüklüğündeki konut, 4+1 olarak kayıtlara geçti.

satilik-apartman-dairesi.jpg

İhsaniye Mahallesi'nde yer alan satılık apartman dairesi için başlatılan açık artırma 20 Haziran saat 12:24'te sona erecek. Şu anda mevcut teklif 550 bin TL olarak açıklandı. 16 bin 500 TL teminat bedeli talep edilen daireye minimum artış oranı ise 5 bin TL şeklinde duyuruldu.

Konya / Selçuklu bölgesindeki satılık apartman dairesi, görenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Binanın dış cephesi Amerikan Siding kaplama olarak hazırlandı. Bina girişi şifreli ve camlı demir doğrama kapıya sahip. Binanın holünde yer alan merdivenler ve kat hollerindeki zeminler granit, duvarlar plastik boya, merdiven korkulukları ise alüminyum profilden oluşuyor.

satilik-apartman-dairesi-001.jpg

Doğalgazlı kombili sistemle ısıtması sağlanan Konya - Selçuklu ilçesindeki satılık apartman dairesi, 3. katta bulunuyor. 4 numaralı daire, dubleks tipinde tasarlandı. Dairenin salon, 4 oda, 2 mutfak, 2 banyo, antre ve bir balkona sahip olduğu belirtildi. Satılık dairenin adresi ise İhsaniye Mah. Şinasi Sok. No:6/4 Selçuklu-Konya olarak açıklandı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet