Vakıfbank Güvencesi ve Sarı Panjur İle 2023’e Yeni Evinizde Girin

Ev kredisi seçenekleri söz konusu olduğunda hiç şüphesiz devlet bankalarının bir adım önde olduğunu söylemek yanlış olmaz. Söz konusu olan Vakıf Bank olduğunda oldukça avantajlı seçeneklerle öne çıktığını da belirtebiliriz. Peki ama Vakıf Bank güvencesinin farkı tam olarak nedir? Sarı Panjur ile ne gibi avantajlar sunuyor. Buna detaylı bir şekilde yer verelim.

03 Aralık 2022 08:00 Ekonomi
Vakıfbank Güvencesi ve Sarı Panjur İle 2023’e Yeni Evinizde Girin

Kampanya Detayları

Herkesin ev sahibi olması için sizde hemen şimdi Vakıf Bank şubelerini ziyaret ederek uygun fiyat aralığı ile ev sahibi olmaya başlayabilirsiniz. Vakıf Bank güvencesi ev sahibi olmak isteyenleri zorlamamak adına farklı taksit ödeme seçenekleri ile ev sahibi yapmaya devam ediyor.

2023 Yılına Ev Sahibi Olarak Girin

Hiç şüphesiz ilk olarak ödeme seçenekleri ile dikkatleri üzerinde topladığını belirtebiliriz. Örnek vermek gerekirse daha sık tercih edilen ve genel olarak paketlere göre aşağıda yer alan farklı ödemeli seçeneklere şu şekilde yer vermek yanlış olmayacaktır. Farklı seçenekleri bir arada sunan bu bankalarda uygun fiyatlar ve ekonomik ödeme alışkanlıklarından hızlı bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Artan – Azalan Taksitli Ödeme İmkânı

İlk olarak ödeme güçlüğü yaşamamak adına dilerseniz yüksek taksit aralığı ile başlayıp yıllara bağlı olarak geriye doğru giden ödemelerden yararlanabilirsiniz. Yada tam tersini yaparak taksitlerinizin ilerledikçe artmasını sağlayacak bir listeleme yapılmasını sağlayabilirsiniz. Burada öncelik tamamen sizin isteğinize ve ödeme alışkanlıklarınıza bağlı olarak oluşturulmuştur. Bunun dışında yine bu paketlere ilave olarak ara ödemeli imkandan da yararlanmanız mümkün olabilir. Ara ödemeden destek alarak hızlı bir şekilde istediğiniz konuta da sahip olabilirsiniz.

indir.jpeg

Diğer Sarı Panjur İmkanları

Söz konusu olan Vakıfbank güvencesi olduğunda pek çok farklı ödeme koşulundan destek almakta yanlış olmaz. Bunlar arasında anaparanızı sabit tutabildiğiniz “Anapara Sabit Sarı Panjur” paketini de kullanarak ev sahibi olmanız mümkün olmaktadır. Bunun dışında düşük taksitlerle ödeme yapmaya başlayıp ana paranızı sonraki döneme bırakarak ev sahibi olmanız içinde bazı seçeneklerin olduğunu unutmamak gerekmektedir.

Yada ben bunlarla uğraşmak istemiyorum sadece sabit taksitlerle ödeme yapmak istiyorum derseniz de standart taksitlere bölünmüş bir şekilde ödeme yapabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet