Vakıfbank Sonunda Promosyon Ücretlerini Güncelledi | Yeni Zam Yolda!

Bankalar arasında emekli maaşları ile ilgili çok ciddi bir yarış olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Şu ana kadar kamu bankalarının bu yarışta biraz daha geri planda kaldığı gözlerden kaçmıyordu. Hal böyle olunca özel bankalarda ardı ardına promosyon ödemelerini ve hediyeleri güncelleyerek ciddi anlamda emekliyi kazanmayı başardı.

30 Kasım 2022 23:53 Ekonomi
Vakıfbank Sonunda Promosyon Ücretlerini Güncelledi | Yeni Zam Yolda!

Bu senenin başına kadar en çok emekli maaşı ödemesi yapan ikinci banka olan Vakıfbank bu özelliğini kaybetmeye başlamıştı. İşte tam da bu şekilde geri planda kalmaya başladığı şu günlerde promosyon ödemelerine bir güncelleme yapılacağı açıklandı.

5.000 TL’ye Kadar Promosyon Ödemesi Yapılacak!

Özel bankalarla rekabet konusunda geç adım atması nedeniyle eleştirilen bankanın hızlı bir şekilde sahalara geri döndüğünü söylemek yanlış olmayacaktır. Son zamanlarda alınan haberlerle birlikte Vakıfbank’ın aldığı maaşa oranla yapacağı promosyon ödemelerinde ise liste şu şekilde belirlendi. Buna göre:

Emekli maaşı 3.500 TL altında kalanlara 3.000 TL,

Emekli maaşı 3.500 – 7.000 TL arasında olanlara 3.500 TL,

Emekli maaşı 7.500 – 10.000 TL arasında olanlara 4.500 TL,

Emekli maaşı 10.000 TL üzerinde olanlara ise 5.000 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı.

Süresi Ne Kadar?

Bu konuda Vakıfbank ciddi anlamda başarılı bir geri dönüş yaptı. Buna göre hali hazırda 2020 yılından promosyon sözleşmesi olan Vakıfbank müşterilerinin de bu kampanyadan yararlanabilmesi amaçlanmaktadır.

thumbs-b-c-97bd2d853ca921c6fd44e9fd872dd66e-1.jpg

Nasıl mı?

Sistemsel olarak başvurmanız yeterli olacaktır. Eğer 2020 yılında yada 2021 yılında promosyon anlaşması yapılmışsa sistemsel olarak gün – ödenen tutar hesaplanarak düşülecek ve ona göre yeni promosyon maaş hesaplarına aktarılacaktır. Bu sayede daha öncesinde promosyon anlaşması yapmış emeklilerin de zor durumda kalmasının önüne geçilmesi amaçlanmaktadır.

Vakıfbank promosyon anlaşması kapsamında 3 senelik imza atılmasını sağlamaktadır. Bu durum için zorunlu bir tarih aralığı yer almıyor olsa da kamu yada özel sektör fark etmeksizin tüm bankaların üç senelik sözleşme imzaladığını da belirtmek yanlış olmayacaktır.

Her geçen gün yeni ve güncel kampanyaların yer aldığı Vakıfbank ailesine katılmak fırsatlardan yararlanmak içinde yerinde bir tercih olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet