Vakıfbank'tan büyük fırsat! Doğalgazlı 3+1 daire 121 bin TL'den satışa çıktı

Vakıfbank eşi benzeri olmayan bir fırsat ile ev sahibi olmak isteyen vatandaşların karşısına çıktı. Yapılan açıklamaya göre şehir merkezinde yer alan 3+1 doğalgazlı satılık daire, 121 bin TL'den alıcısına ulaşacak! Son derece lüks olan bu konutun tüm merak edilen detaylarını sizler için bir araya getirdik.

02 Eylül 2022 17:56 Yaşam
Vakıfbank'tan büyük fırsat! Doğalgazlı 3+1 daire 121 bin TL'den satışa çıktı

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için müjdeli haber Vakıfbank'tan geldi! Bankanın yaptığı açıklamaya göre şehir merkezinde yer alan doğalgazlı 3+1 daire, 121 bin TL karşılığında satışa sunuldu.

Vakıfbank şehir merkezinde bulunan 3+1 doğalgazlı daireyi 121.000 TL’den satışa çıkardı. Vakıfbank’tan satışa çıkarılan bu evin fiyatı, emsallerine göre yaklaşık 4’de bir fiyatına geliyor. Bankadan satılık bu daire şehrin merkezinde bulunması nedeniyle her yere kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir.

Ayrıca, 121 bin TL’ye satışa çıkarılan bu evin çevresinde olimpik yüzme havuzu, devlet hastanesi, çeşitli düzeyde eğitim veren okullar, valilik, alışveriş merkezlerin, şehir stadyumu ve eczanelere yürüme mesafesindedir.

vakifbank-satilik-daire-3.jpg

Bu evin kullanım alanları ise 3 oda, 1 salon, mutfak, wc, banyo antre, hol hacimlerinden meydana gelmekte olup 104 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bulunduğu lokasyon itibariyle herhangi bir altyapı sıkıntısı yoktur. Araç sahipleri için ayrıca evin kendine ait otoparkı mevcuttur.

Vakıfbank’tan satılık bu evi satın almak isteyenlerin ister 121 bin TL nakit, ister bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkanlarından faydalanarak uygun taksitlerle satın alabilirler. Banka bu gayrimenkulü açık ihale usulü ile satmakta olup hemen almak isteyenler minimum 2500 TL fiyat artışı yaparak 123.500 TL’ye sahip olma şansını yakalayabilirler.

vakifbank-satilik-daire-2.jpg

Peki, bankadan satılık bu taşınmaz hangi şehirde yer almaktadır? Satılık gayrimenkulün özellikleri nelerdir? Tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

Bankadan satılık bu ev Muş ilimizin çok nezih bir bölgesinde satışa sunulmuştur.

Bankadan satılık gayrimenkule teklif vermek için TIKLAYIN…

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet