Xiaomi Note 11 Türkiye'ye İndirimli Geliyor! Bu Fiyatlar Kuyruk Oluşturacak

Merkezi Çin adresli Xiaomi, Türkiye’de satışa çıkacağı yeni akıllı cihazlarını tanıtan bir etkinlik gerçekleştirdi. Özellikle Redmi Note 11 ile ön plana çıkmaya hazırlanan Xiaomi diğer ürünlerine de yer verirken ön siparişe çıkan cihaz Türkiye’ye indirimli olarak gelecek.

03 Nisan 2022 18:48 Yaşam
Xiaomi Note 11 Türkiye'ye İndirimli Geliyor! Bu Fiyatlar Kuyruk Oluşturacak

Xiaomi Türkiye’de yeni satışa çıkaracağı akıllı telefon ve diğer cihazlarını gerçekleştirdiği bir etkinlik ile duyurdu. Çin’de tanıtımının yapılmasının ardından Türkiye’de de indirimli olarak satılacağı duyurulan Redmi Not 11 120 HZ yenileme hızına sahip ve 360 Hz dokunmatik hızları ile 6,67 inçlik FHD+ Amoled ekran ile tüketicilere sunulacak.

Xiaomi Note 11 Türkiye Fiyatı Belli Oldu

8 çekirdekli işlemci ile 6nb tabanlı Media Tek Dimensty 920 kullanıldı. 1-10 Nisan tarihleri arasında Türkiye’de alacak olan kişilere ön sipariş açılan Redmi Note 11 PRo+ 5G teknolojik özeliklere sahip olarak 9 Bin 499 Liradan satışa çıkarılıyor. Üstelik cihazın RAM ile depolama özelliklerine göre de fiyatların değişmesi bekleniyor.

Yeni Redmi Note 11 Özellikleri

Xiomi’nin Redmi Not 11 ailesinin yeni üyesi 5G teknolojisi ile geniş bir kapsama alanına sahip olacak. 6,67 inçlik ekrana sahip telefonda çipset olarak Qualcoom snapdragon’un 695 yongası kullanılmış. Note 11’in diğer ailelerinde olduğu gibi 120HZ yenileme ile 360HZ dokunmatik hızı bulunuyor. Full HDP+ Amoled ekranı da Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Kamera ve fotoğraf severlerin dikkat ettiği cihazın kamera bloğunda 108 MP lik geniş açılı bir kamerası, 8 MP’lik geniş aço ile 2 MP’lik makro sensörü bulunuyor. Selfi kamerasında ise 16 MP’lik bir ön kamerası mevcut. 5000 MAH batarya ile hızlı şarj özelliğine de sahip olarak tüketicinin alternatifleri arasında.

Geçtiğimiz gün Xiaomi’nin gerçekleştirdiği etkinlik ile duyurulan yeni Redmi Note 11 özellikleri ve ince yapısı ile göz doldurdu. Ultra lüks inceliğiyle büyüleyici bir görünüm ve kusursuz tasarım harikası cihaz gelişmiş parmak izi teknolojisine de sahip. Mükemmel yansıma önleyici cam’a sahip ekranı ile canlı renkler sunan Amoled ekranlı cihazın satışı kısa sürede yapılmaya başlanacak.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet