Yapı Kredi'den 140 bin TL'ye 2+1 satılık apartman dairesi!

Yapı Kredi Bankası satılık daire fırsatı ile karşımıza çıktı. Bankanın yayımladığı ilana göre 2+1 142 metrekare büyüklüğündeki apartman dairesi, 140 bin TL karşılığında satışa çıktı. Acil satılık daire, alıcısını bekliyor! İşte ilanın detayları...

03 Eylül 2022 19:22 Yaşam
Yapı Kredi'den 140 bin TL'ye 2+1 satılık apartman dairesi!

2+1 satılık daire ilanı verildi. Yapı Kredi Bankası tarafından paylaşılan ilana göre konut, 140 bin TL karşılığında satılacak. 142 metrekarelik dairenin tüm merak edilen ayrıntıları da paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası yeni bir 2+1 satılık daire ilanı yayınladı. Krediye uygun satılık gayrimenkul ilanına göre, Yapı Kredi Bankası 142 metrekare büyüklüğündeki 2+1 apartman dairesini 140 bin TL’den satışa sundu. Bankadan satılık bu dairenin ısınma sistemi merkezi doğalgaz ile sağlanmakta olup, ilçe merkezinde yer alması açısından avantajlıdır.

Yapı Kredi Bankası’ndan toplamda 140.000 TL’ye satışa sunulan bu konut; Salon, 2 Oda, Mutfak, Kiler, Antre, Banyo, Wc ve 1 Balkondan meydana gelmektedir. Bina betonarme yapım sistemiyle yapılmıştır. Binanın dış cephesi sıva üzeri boya ile boyanmıştır. Bina giriş kapısı demir doğrama kapıdır. Bina girişi, merdiven basamakları ve sahanlıkları mozaik kaplamadır. Bina girişi duvarları plastik boyalıdır.

acil-satilik-daire-3.jpg

Yapı Kredi Bankası’ndan satılık bu daireyi ister 140 bin TL’ye nakit, ister bankanın uygun koşul ve taksitlerle sunduğu konut kredisi imkânından faydalanarak satın alabilirsiniz. Banka bu taşınmazı açık teklif usulü ile satılmakta olup, almak isteyen kişilerin minimum 2.000 TL fiyat artışı yaparak toplamda 142.000’ye sahip olma şansını yakalayabilirler.

Peki, Yapı Kredi Bankası’ndan satılık bu daire nerede? Bu dairenin genel özellikleri nelerdir? Bu daireyi almak için fiyat teklifi nasıl verilir? Tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

DAİRENİN GENEL ÖZELLİKLERİ

Özellikler: Gayrimenkulün bulunduğu binanın incelenen onaylı projesinde söz konusu meskenin yüzölçümünün net 126 m2, brüt 142 m2 olduğu tespit edilmiştir. 6 Bağımsız bölüm numaralı daire, bina girişine yüzümüzü dönerek baktığımızda sağ tarafta kalmaktadır. Daire projesinde Salon, 2 Oda, Mutfak, Kiler, Antre, Banyo, Wc ve 1 Balkondan meydana gelmektedir. İç mekan özellikleri bilinmemektedir.

Gayrimenkulün bulunduğu bina 7 yıllık bir yapıdır. Bina incelenen onaylı projesine göre zemin + 2 normal kattan meydana gelmektedir. Binanın zemin katında 1, 2, 3, 4, 5 B.Bölüm no’lu dükkanlar, bina girişi, merdiven boşluğu ve kat holü, normal katlarda her katta daireler bulunmakta olup binada toplam 9 adet bağımsız bölüm (4 Daire ve 5 Dükkan) bulunmaktadır.

Bina betonarme yapım sistemiyle yapılmıştır. Binanın dış cephesi sıva üzeri boya ile boyanmıştır. Bina giriş kapısı demir doğrama kapıdır. Bina girişi, merdiven basamakları ve sahanlıkları mozaik kaplamadır. Bina girişi duvarları plastik boyalıdır.

acil-satilik-daire-2.jpg

Bölgedeki cadde cepheli binaların zemin katları genellikle dükkan, kısmen mesken ve normal katları mesken, ara sokaklardaki binaların zemin ve normal katları meskenler açısından tercih edilmektedir. Söz konusu bölgede toplu taşıma bulunmamakta olup, bölgede donatı ihtiyacı bulunmamaktadır. Aynı bölgede Hilvan Belediyesi, Hilvan Kaymakamlığı ve Hükümet konağı bulunmaktadır.

Ulaşım: Taşınmaz, Karacurun Mahallesi 67. Sokak Bina No: 4 Daire No:1(Tapuda:6 BB) Hilvan / ŞANLIURFA bulunan meskendir. Meskenin bulunduğu bina 67. Sokak üzerinde, şehir merkezinde yer almaktadır. 67. Sokağa İzollu Bozan Bey Caddesinden dönülerek ulaşılmaktadır. Mevkie ulaşım kolaydır.

Bu gayrimenkulü satın almak veya teklifte bulunmak için BURAYA TIKLAYIN

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet