Yapı Kredi'den 300 bin TL'ye 3+1 lüks daire fırsatı!

Yapı Kredi Bankası önemli bir fırsatla karşımıza çıktı! Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi veren banka, 300 bin TL karşılığında 3+1 doğalgazlı daire satışı yapıyor. İşte kaçırılmayacak fırsatla ilgili tüm detaylar...

01 Eylül 2022 19:26 Yaşam
Yapı Kredi'den 300 bin TL'ye 3+1 lüks daire fırsatı!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindiren haber geldi! Yapılan açıklamaya göre 3+1 doğalgazlı daire, 300 bin TL karşılığında satılıyor. İlanla ilgili tüm merak edilen detayları sizler için bir araya getirdik.

Yapı Kredi Bankası A.Ş. kaçırılmayacak fırsatta yeni bir 3+1 doğalgazlı satılık daire ilanı yayınladı. Bankanın sadece 300 bin TL den satışa sunduğu bu daire, 3+1 kullanım alanına sahip olup 170 metrekare büyüklüğündedir. Bankadan satılık gayrimenkul; 3 oda, salon, antre, mutfak, banyo, lavabo +WC 1 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

Yapı Kredi Bankası’ndan satılık bu ev ilçe merkezinde yer almakta olup, ana cadde üzerindedir. Yakın çevresinde Belediye binası, banka şubeleri, kültür parkı, ilkokul, otogar, yüksekokul, hastane ve cami bulunmaktadır. Ayrıca bu taşınmazın kendine ait araç otoparkı mevcuttur. Bulunduğu bina asansörlü olup ısınma sistemi doğalgaz ile sağlanmaktadır.

satilik-2.jpg

Yapı Kredi Bankası’nın satışa sunduğu bu daireyi ister 300 bin TL’den ister nakit olarak, isterlerse aynı fiyat üzerinden bankanın sunmuş olduğu konut kredisi imkânından faydalanarak satın alabilirler.

Bankanın çok uygun fiyata satışa çıkardığı ve alıcısını bekleyen bu ev açık teklif usulü ile satılmakta olup, hemen almak isteyenler minimum 2.500 TL fiyat artışı yaparak toplamda 302.500 bin TL sahip olma şansı yakalayabilirler.

Peki, satışa sunulan bu daire hangi ilimizde ve adres bilgileri nelerdir? Satın almak için başvurular nereye yapılacak ve başvuru süresi nedir? Satılık daire ilanı ile ilgili diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir…

GENEL ÖZELLİKLER

Taşınmaz, binanın 7.normal katında, bina girişine göre sol ön cephede konumlu 19 numaralı meskendir. Güneybatı yönden tek cepheye sahiptir. Onaylı mimari projesine göre 170 m2 brüt kullanım alanına sahip olup, 3 oda, salon, antre, mutfak, banyo, lavabo +WC 1 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

satilik-3.jpg

Gayrimenkulün bulunduğu ana gayrimenkul: 650.09 m2 yüz ölçümlü. 841 ada 3 parsel üzerine. betonarme karkas yapı tarzında, tek blok olarak inşa edilmiştir. Bina projesine göre: 1 bodrum, zemin, asma kat,7 normal kat olmak üzere toplam 10 kat olarak projelendirilmiş.

Ana taşınmaza ait projede: 1.bodrum katında sığınak, kazan dairesi ve dükkana bağlı bodrum kat, zemin katta bina girişi ve 1 adet dükkan, asma katta dükkanın üst katı. 1.3.5.7. normal katların her birinde 4 er. 2,4.6. normal katların her birinde 2’şer adet mesken olmak üzere toplam 23 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina girişi zemin kattan, güney batı cepheden ve Hastane Caddesi üzerinden sağlanmaktadır. Bina dış cephesi sıva üzeri boyalıdır. Bina dış kapısı camlı demirdir.

Ulaşım: Mülk: Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hastane Caddesi, Rengin Apartman No:69/19 posta adresinde yer almaktadır. Açık tarif olarak. bölgenin ana arterlerinden Hastane Caddesi ile Mardin Caddesinin kesiştiği kavşaktan Hastane Caddesi yönünde yaklaşık 900 metre ilerledikten sonra sol tarafta bulunan ana taşınmazın konumlu olduğu 841 ada 3 nolu parsele ulaşılır.

Bölgede mevcut yapıların zemin katları dükkan, üst katları ise mesken olarak kullanılmaktadır. Bölgede daha ziyade orta ve üst gelirli grubuna hitap eden konut alanları bulunmaktadır. Bölge yapılaşması devam etmektedir. Bölge alt yapı hizmetleri tamamlanmış ve gelişmeye kısmen açık olan bir bölgedir. Konu taşınmaz toplu taşıma güzergahında bulunmakta olup ulaşımı kolaydır.

Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Hastane Caddesi, Rengin Apt. No:69/19 KIZILTEPE / MARDİN

Bankadan satılık bu gayrimenkulü satın almak veya teklifte bulunmak için BURAYA TIKLAYIN

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet