Yatırımcılar dikkat kesildi: Ünlü piyasaya uzmanından dikkat çeken dolar tahmini!

Ünlü piyasa uzmanı Necmettin Batırel yaptığı dolar tahmini ile dikkatleri üzerine çekti. Doların çok yakında bir düşüş trendine geçeceğini ifade eden Batırel'in yaptığı tahmin herkesi şaşırttı! Zira pek çok uzman, doların yakın vadede daha da yükseleceğini ifade ediyordu. İşte Batırel'den ezber bozan açıklamalar...

05 Ağustos 2022 23:08 Ekonomi
Yatırımcılar dikkat kesildi: Ünlü piyasaya uzmanından dikkat çeken dolar tahmini!

Altın ve dolar kuruna dair yaptığı açıklamalarla yatırımcıların sürekli mercek altına aldığı Necmettin Batırel, geçtiğimiz günlerde Youtube hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına çevirmişti. Doların yakında düşüş trendine gireceğini ifade eden ünlü ekonomist, ülke genelinde şu an için bir felaket tellallığı yapılıyor açıklamalarında bulundu.

Yaptığı doğru tahminlerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Necmettin Batırel, şimdilerde dolar kuru için sarfettiği cümlelerle herkesi şoke etti. Ünlü ekonomist, ‘’Şakkadanak satarım’’ diyerek herkesin ağzını açık bıraktı. İşte, piyasaların en çok takip edilen isimlerinden Necmettin Batırel’in yaptığı o flaş açıklamalara dair merak edilen tüm detaylar.

Necmettin Batırel yaptığı son açıklamalarla gündeme damga vurmayı başardı!

Yaptığı açıklamalarla ekonomi severlerin her zaman merceği altında olmayı başaran Necmettin Batırel, geçtiğimiz günlerde dolar kuru için çarpıcı ifadeler kullandı. Dolar kuru için yakında büyük bir düşüş gözlemleneceğini ifade eden ünlü ekonomist, yakında bir kur depremi olacağını da söyledi.

unlu-piyasaya-uzmanindan-dikkat-ceken-dolar-tahmini-2.jpg

Ünlü ekonomist, ‘’Şimdi geçtiğimiz yıl Aralık ayında gördüğümüz manzaradan daha büyük bir kur depremi ile karşı karşıya kalacağız. Bence satın kurtulun. Artık 1 milyon doları olan şirketler dahi TL bazında kredi çekemeyecekler. Hal böyle olunca fon girişleriyle birlikte sert düşüşler yaşanacak ve bireysel ve kurumsal yatırımcılar ellerindeki altın ve dövizleri hızla satmaya başlayacak. Bu noktada TL’ye bir dönüş olacağını da söyleyebilirim.’’ ifadelerini kullandı.

Necmettin Batırel: ‘’Dolar 10 lira olacak!’’

Dolar kurunun bir düşüş trendi içerisinde olacağını ifade eden Necmettin Batırel, ‘’Burada iddia ediyorum, dolar kuru 10 liraya kadar düşecek. Yakında petrol gevşeyecek. Akaryakıt fiyatlarında önemli ölçüde düşüşlerin olacağını tahmin ediyorum. Enflasyonun yerinde yeller esecek. Felaket tellalları, kendi söylemleriyle çelişecekler.’’ açıklamalarında bulundu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet