Yeni VW T-Roc Yeni Tasarımı ile Türkiye Yollarına Çıkmaya Hazırlanıyor!

VW dünyasının son dönemde en çok sipariş alan modellerinden birisi T-Roc olarak dikkat çekiyor. Dünyanın genelinde toplamda 1 milyon satış adetine ulaşmayı başaran aracın hem iç hem de dış tasarımı gerçekten dikkat çekiyor.

02 Mart 2022 13:32 Otomobil
Yeni VW T-Roc Yeni Tasarımı ile Türkiye Yollarına Çıkmaya Hazırlanıyor!

İlk olarak 2017 yılında satışa sunulan SUV modelin toplamda 2022 yılına kadar 1 milyon satış adetine ulaştığı aktarıldı. Ülkemizde 2019 yılında satışa sunulan araç bu sürede toplam 18 bin 700 adet satış rakamına ulaşmayı başarmıştı. Ülkemizde 2022 VW T-Roc yenilenmiş haliyle satışa sunuluyor. Bu aracın üç farklı donanım seçeneğiyle tüketicilerin tercihine bırakılacağı aktarıldı.

Yeni T-Roc Temel Özellikleri ve Fiyat Listesi

2022 T-Roc birçok yeni özellik ve detayla geliyor. LED farlar en çok dikkat çeken detaylar olarak öne çıkıyor. Keskin ve dikkat çekici hatlara sahip olan araç LED gündüz sürüş farları ve koyu kırmızı stop farlarıyla öne çıkıyor.

2022-volkswagen-t-roc-7.jpg

Geniş bir iç mekana sahip olan araç içerisinde bilgi ve eğlence ekranlarıyla dikkat çekiyor. Bilgi-eğlence sistemlerini sağlamanın yanında App-Connect ve Climatronic ekranlar dokunmatik olarak sunuluyor. 445 litre bagaj hacmine sahip olan araç aileler için bulunmaz bir hizmet sunuyor.

Yeni T-Roc almak isteyenler Life, Style ve R-Line donanım seçeneklerinden birisini tercih edebiliyor. Tabi bu fiyatlar Euro bazlı olup, yüksek artış anlarında değişikliğe gidebileceğini de şirket uyarı olarak belirtiyor.

2022-volkswagen-t-roc-5.jpg

  • Yeni T-Roc 1.4 TSI 150 PS DSG Life – 644 bin 400 TL
  • Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Style – 706 bin 700 TL
  • Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG R-Line – 773 bin TL

Firma bu fiyatlara ek olarak farklı opsiyon seçeneklerini de kullanıcılara sunuyor. Metalik renk, panoramik açılır cam tavan gibi seçenekler için 20 bin TL daha ödemeniz gerekiyor. Bunlar sizin için önemliyse ve daha konforlu bir araca binmek istiyorsanız opsiyonlara da bakmanız gerekiyor.

Hem iç hem de dış tasarımı ile dikkat çeken 2022 VW T-Roc bu yılın en iyi ve gözde SUV araçlarından birisi olacak gibi duruyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet