Yeşilçam efsanesi Filiz Akın, Netflix dizisi Zeytin Ağacı hakkında bakın neler söyledi!

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızı usta oyuncu Filiz Akın, kısa bir süre önce Netflix Türkiye'de izleyici karşısına çıkan Zeytin Ağacı dizisi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Diziyi büyük bir beğeniyle izlediğini ifade eden efsane aktris, aynı zamanda dizinin başrol oyuncusu olan Tuba Büyüküstün'ü de övgü yağmuruna tuttu. İşte o ifadeler...

04 Ağustos 2022 23:43 Magazin
Yeşilçam efsanesi Filiz Akın, Netflix dizisi Zeytin Ağacı hakkında bakın neler söyledi!

Yeşilçam’ın en efsane oyuncuları arasında gösterilen Filiz Akın, son günlerde farklı konularla da magazin gündemine gelmeye devam ediyordu. Şimdilerde diziler ve oyuncular hakkında sık sık yorumlarda bulunduğu bilinen ünlü isim, geçtiğimiz günlerde Tuba Büyüküstün’e övgüler yağdırdı.

Oyunculuğuyla tüm Türkiye’nin sevgilisi haline gelen Tuba Büyüküstün, son projesi olan Zeytin Ağacı dizisiyle Filiz Akın’dan da tam not almayı başardı. Bu haber, Tuba Büyüküstün hayranlarının göğsünü kabartacak gibi duruyor. İşte, usta oyuncu Filiz Akın’ın Tuba Büyüküstün için söylediği o övgü dolu sözlerin merak edilen tüm detaylar.

Filiz Akın Zeytin Ağacı dizisinde oynayan Tuba Büyüküstün’ü öve öve bitemedi!

Şimdilerde milyonlarca dizi severin merceği altında olan Zeytin Ağacı dizisi, usta oyuncu kadrosuyla Netflix platformunda yayınlanmaya devam ediyordu. Dizide Ada karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün, sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla tüm izleyicilerden alkış almayı da başarıyordu.

yesilcam-efsanesi-filiz-akin-netflix-dizisi-zeytin-agaci-hakkinda-bakin-neler-soyledi-2.jpg

Son günlerde Filiz Akın’ın da dikkatini çeken Tuba Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde usta oyuncu tarafından övgü dolu yorumlara boğuldu. Netflix platformunda Zeytin Ağacı dizisini izlemeye başladığını ifade eden Filiz Akın, Tuba Büyüküstün için ‘’Zeytin ağacı dizisinin birkaç bölümünü izleme fırsatım oldu. Ada rolüyle diziye kattıklarınız çok büyük. Tebrikler Tubacım.’’ ifadelerini kullandı.

filiz-akin-tuba-buyukustun-2.jpeg

Filiz Akın Tuba Büyüküstün için yaptığı yorumlarla sosyal medyayı adeta salladı!

Son günlerde sosyal medya paylaşımları büyük bir ilgiyle takip edilen Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde Tuba Büyüküstün için yaptığı yorumlarla platformları adeta sallamayı başardı. Diziyi izleyen birçok kullanıcı, usta oyuncunun sarfettiği sözlerde çok haklı olduğunu ifade ederken Tuba Büyüküstün’ün projeye adeta renk kattığını söylediler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Tuba Büyüküstün’ün Filiz Akın’ın sözlerine karşılık nasıl bir cevap vereceğini dört gözle beklemeye başladı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet