Yusuf Bezencir Kimdir, Kimin Kardeşidir? Hangi Olaylarıyla Gündeme Oturdu!

Sosyal medyanın gündeminde yer alan Yusuf Bezencir, ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşidir. Ünlü Sinema Yapımcısı ve aynı zamanda da şarkıcı olan Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bezencir, ailesel olayları ile sosyal medyanın diline dolanmış vaziyette. Yusuf Bazenir boşanma aşamasındaki eşinin evine giderek baltayla içeriye girmeye çalıştığı ve eşinin de polisten yardım istediği olaylar medya gündeminde geniş yer buldu.

21 Mart 2022 13:00 Magazin
Yusuf Bezencir Kimdir, Kimin Kardeşidir? Hangi Olaylarıyla Gündeme Oturdu!

Yusuf Bazencir aile hayatı istenildiği gibi gitmiyor. Eşiyle anlaşmazlıklardan dolayı ayrılma kararı alınırken, boşanma aşamasında olduğu eşinin evine neden olduğu bilinmediği sebepten dolayı baltayla gittiği öğrenildi.

Baltayla Evini Bastı!

Yusuf Bazencir hakkında sosyal medyada çok fazla söylemler gezinmeye devam ediliyor. İddiaya göre eşiyle boşanma aşamasında olan Bazencir çok fazla sinirlenerek baltayla evine gitti. Baltayla evini kırarak girmeye çalışırken, boşanma davalarının sürdüğü eşi de hemen polis çağırdı. Kades uygulaması üzerinden polis ekiplerini çağırarak deliye dönmüş olan Bazencir’in göz altına alınmasını sağladı.

Olayla ilgili olarak alınan bilgilere göz atıldığında, Seval Bazencir ile boşanma süreci içerisinde oldukları öğrenildi. Eşinin baltayla kapıyı zorlamasıyla paniğe kapılan Seval Bazencir Kades uygulaması ile polisleri çağırdı. Kades uygulaması üzerinden yola çıkan polis ekipleri ise çılgına dönmüş olan eşini göz altına aldı.

KADES Uygulaması Yine Hayat Kurtardı!

Kadına Şiddetin arttığı son dönemde KADES uygulaması, kadınların yanında olmaya devam ediyor. İçişleri Bakanlığı nezdinde hayata geçirilmiş olan uygulama ile pek çok kadının da hayatı kurtulmuş durumda. Onlardan biri olarak bilinen Seval Bazencir’de ölümle burun buruna kalan isimlerden biriydi. Üstelik Seval Bazencir’in eşi Yusuf Bazencir ise magazin dünyasında yakından tanıdığımız Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşiydi.

Yusuf Bazencir ve boşanma aşamasındaki eşi olan Seval Bazencir arasında yaşanan olaylar gündeme de bomba gibi düştü. Haberin yayılmaya başlaması ile birlikte sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer buldu. Yusuf Bazencir kim olduğunu bilmeyenler, Mahsun Kırmızıgül kardeşi olduğunu daha sonrasında öğreniyor. Göz altına alınmış olan Yusuf Bazencir’le eşi Seval Bazencir davalık oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet