Zeki biri olup olmadığınızı gösteren olağanüstü bir illüzyon! Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler resimdeki gizli figürü fark edebilir!

Sizlerin ortalamadan daha zeki olup olmadığınızı ortaya çıkaracak bir optik illüzyon ile sizlerleyiz. Aşağıdaki resimde gizlenmiş olan karakteri bulmanız lazım. Ama bunu gerçekleştirmek için sadece 13 saniyeniz bulunuyor.

29 Aralık 2022 20:13 Yaşam
Zeki biri olup olmadığınızı gösteren olağanüstü bir illüzyon! Sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler resimdeki gizli figürü fark edebilir!

Görsel illüzyonlarla çeşitli becerileri, konsantrasyonu ve zekayı kontrol edebiliriz ve bu fotoğraf size ortalamanın üzerinde zeki insanlara ait olup olmadığınızı gösterecektir.
Tek yapacağınız alttaki resme dikkatlice bakmak ve satır aralarındaki gizli hedefi tespit etmeye çalışmak.

Bazı insanlar şekli hemen tanırken, diğerlerinin anlamak için birkaç dakikaya ihtiyacı olacak ve "gözlerini kısmaları" gerekecektir. Bu, ortalamanın üzerinde bir zekaya sahip olup olmadığınızı ortaya çıkaracaktır.

2106.jpg


RESİMDEKİ GİZLİ KARAKTERİ BULABİLİR MİSİNİZ?
Yukarıdaki resimde gizlenmiş bir karakter gördüyseniz, ortalamanın üzerinde bir IQ'ya sahipsiniz demektir. İnsanların sadece %5'i 13 saniye içinde resimdeki gizli karakteri görebilir. Eğer verilen süre içinde bulabilirseniz, siz de %5'lik dilimin içindesiniz demektir.

Beyninizi kandıran ve nesneleri algılama yeteneğinizi zorlayan görüntüler "optik illüzyonlar" olarak bilinir. Optik illüzyonların üç türü bilişsel, fizyolojik ve gerçek görsel illüzyonlardır. Optik illüzyonların kullanıcının dikkatini çekme ve bir süre tutma yeteneği, onları bu kadar güzel yapan şeydir.

GİZLİ KARAKTERİ BULDUNUZ MU?
Düzenli pratik yaparak optik illüzyonları anlama becerisinde hızla ustalaşabilirsiniz. Bir şeyleri gözlemlemede ne kadar etkili olduğunuzu öğrenmek ister misiniz? O zaman yukarıdaki hızlı optik illüzyon yarışmasını deneyin.

Adından da anlaşılacağı gibi, resimde gizli bir karakter var. Resimde neyin saklı olduğunu bulmak için 13 saniyeniz var. Zamanınız neredeyse tükenmek üzere.

OPTİK İLLÜZYON CEVAP
Görev, yukarıdaki resimde gizlenmiş olan karakteri 13 saniye içinde bulmaktır. Problemi çözmenin anahtarı, resme son derece odaklanmaktır. Gizli karakteri gördünüz mü? Eğer 13 saniye içinde bulduysanız, tebrikler. Ancak hala arayanlarınız için çözümü aşağıdaki görselde paylaşıyoruz.

Resimde gizlenen bir panda var ve onu görmek için baktığınız ekrandan biraz uzaklaşmanız yeterli.

2-002.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet