Ziraat Bankası’ndan geniş daire 100 bin lira

Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası uygun fiyatlı ev satışına devam ediyor. Banka tarafından paylaşılan son bilgilere göre, 2+1 daire tam 100 bin lirayla satılıyor. Evin geniş avantajları olmasından kaynaklı olarak ilgi büyük.

26 Şubat 2022 20:40 Ekonomi
Ziraat Bankası’ndan geniş daire 100 bin lira

Son dönemlerde artan kira fiyatları ve ev fiyatları birçok aileyi ev satın almaya yöneltiyor. Yurttaşlar uygun fiyatlı evler ararken cep yakan fiyatlarla karşı karşıya kalıyor. Ancak başta Ziraat Bankası olmak üzere birçok banka tarafından satışa sunulan daireler oldukça uygun fiyatlarla satılıyor. Bankalar ellerinde bulunan hacizli daireleri piyasa fiyatının altında satmakta.

Geniş ve Lüks Daire 100 Bin Lira

Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları arasında bulunan 2+1 daire birçok özelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Banka tarafından paylaşılan ilana ise ilgi büyük. Daireyle ilgili paylaşılan bazı bilgiler ise şu şekilde:

Apartmanda bulunan dairenin 2 salonu, 1 odası, 1 balkonu ve 1 banyosu bulunuyor. Ortalama olarak 89 metrekare olduğu bilgisi paylaşılmış.

Kullanım durumuna bakıldığında hali hazırda bir kiracı bulunuyor. Evin ısınma tipiyse klima olarak kayıtlara geçmiş.

asasasd.jpg

Apartmanın bodrum katında bulunan daire, krediyi uygun olmasıyla da nakit sorunu yaşayanların yardımına koşuyor. Bankaya gerçekleştirilecek başvuruyla kredi çekebilir, evi satın alabilirsiniz.

Binanın inşa yılı ise 2014 olduğu görülüyor. Yani daire henüz 8 yaşında. Tapu durumu ise kat irtifaklı.

Hali hazırda Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları arasında bulunan dairenin açık arttırma başlangıç fiyatı 100 bin lira. Banka teminat bedeli olarak 6 bin TL talep etmekte. Açık arttırmada minimum artış ücreti ise 1.000 TL.

Sizlerde daireyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için bu adrese ‘’ https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=27757&cid=27256212 ‘’ gidebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet