Ziraat Bankası’ndan görülmemiş ev satışı piyasa fiyatı 550 bin lira olan ev 360 bine satılıyor

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından birisi olan Ziraat Bankası eşsiz ev satışlarına devam ediyor. Banka tarafından paylaşılan son ev ilanına göre, 2+1 daire tam 360 bin liraya satılıyor. Evin piyasa değeriyse daha yüksekte.

22 Mart 2022 20:07 Yaşam
Ziraat Bankası’ndan görülmemiş ev satışı piyasa fiyatı 550 bin lira olan ev 360 bine satılıyor

Ziraat Bankası elinde bulunan çeşitli daireleri piyasa fiyatına nazaran oldukça uygun şekilde satıyor. Banka açık arttırma usulüyle satış yaptığını söylemekte fayda var. Belirli bir fiyat üzerinden belirlenen ücrete karşı en yüksek teklifi veren kişi ev satın almaya hak kazanıyor.

Geniş ve Genç Daire 360 bin lira

Ziraat Bankası tarafından satılan daireyle ilgili bilgiler ve detaylar gayrimenkul ilanları arasında yer almakta. Banka tarafından paylaşılan bilgiler ise şu şekilde:

Apartman da bulunan dairenin 2 odası, 1 salonu, 1 banyosu ve 1 balkonu bulunmakta. Dairenin ortalama genişliği ise 91 metrekare olduğu görülmekte. 2+1 daire olmasına rağmen genişliği gayet iyi.

Dairede herhangi bir kiracı da bulunmuyorken ısınma tipi olarak kombi olduğu bilgisi paylaşılmış. Dairenin krediye uygun olduğunu ve kredi çekme kriterleri sağladığını hatırlatmakta fayda var.

Dairenin tapu durumu kat irtifaklı olduğu görülmekte. Ayrıca binanın inşa yılı 2016 olarak kayıtlara geçmiş. Yani daire henüz 6 yaşında.

Hali hazırda Ziraat Bankası gayrimenkul ilanları arasında yer alan dairenin açık arttırma başlangıç fiyatı 360 bin lirayla başlıyor. Banka açık arttırmada minimum artış ücretini 1.000 TL olarak belirlemiş durumda. Ayrıca teminat bedeli olarak da 21.600 TL talep ediliyor.

Sizlerde yukarıdaki daireyle ilgili daha fazla bilgi almak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için bu adrese ‘’ https://e-satis.ziraatbank.com.tr/gm-details.intengo?gayrimenkulId=27395&cid=28196329 ‘’ gidebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet