10 Mart günlük burç yorumu Terazi, Balık, Oğlak burçları dikkat

Günlük burç yorumları günümüzde birçok kişi tarafından merakla takip ediliyor. Astrolojinin sağladığı onlarca farklı avantajdan sizler de faydalanabilirsiniz. İşte karşınızda 10 Mart günlük burç yorumuyla ilgili tüm detaylar.

09 Mart 2022 19:13 Astroloji
10 Mart günlük burç yorumu Terazi, Balık, Oğlak burçları dikkat

Koç

Bugün enerjinizin yoğun olarak tüketileceği bir noktaya gelebilir. Dinlenmeye ve daha doğrusu bedenden daha çok ruhunuzu dinlendirmeye bakmanız gerekiyor. İhtiyacınız olan bu.

Boğa

Sizleri anlatan tek cümle ‘’Ne kavgam bitti ne sevdam’’ olabilir. Umudu oldukça yüksek günler içindesiniz. Ancak doğru yerlerde umut beklemek, geçmişe takılıp gitmemek gerek.

İkizler

Bu dönemlerde sizlerin bilinç altını yumruklayan durumlar baş gösteriyor. Hayatı sorgulamak, amacınızı anlamak sizlere fayda da sağlıyor olsa da uzun vadede zarar veriyor olabilir.

Yengeç

Şiddetli ve yüksek sesli tartışmaların içinde kendinizi bulabilirsiniz. Bu yüzden sakin kalmaya ve sessizliğinizi korumaya çalışın. Bir nevi provokasyona gelmeyin.

Aslan

Bugün ilişkilerinizi dengeli geçirmeye alışın. İleri, geri konuşmalara da prim vermemek en önemlisi. Zamanınızı boş yer çaldırmamaya özen göstermeyi ihmal etmeyin.

Başak

Güneşin ve Jüpiterin konumundan kaynaklı olarak karar verici bir döneme girmeyin. İlişkilerinizin yakından hissedebileceğiniz kişilerle iletişimde kalın. Bunlara çok ihtiyacınız olacak.

Terazi

Aşk konusunda oldukça sevimsiz bir durumdasınız. Etrafınızda sizler için pervane olan kişileri görmemezliği bırakın. Kafanızı kaldırırsanız tüm geleceğiniz aydınlanabilir.

Akrep

Aşk, çocuklar konusunda ilginç şeyler yaşayabilirsiniz. Gözlerinizi açın, hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca ekonomik olarak rahatlamaya başlayabilirsiniz.

Yay

Ekonomik olarak radikal ve güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ancak temkinli adım atmalı ve aklı selim bir şekilde devam etmeniz gerekiyor. Aksi halde olumsuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Oğlak

Bugünün tamamını kendinizi ayırabilirseniz, ayırın. Arkadaşlarınızla yiyip içip eğlenme vakti. Ayrıca para konusunda da büyük kavgalar içinde kalabileceğinizi göz ardı etmeyin.

Kova

Sizin lehinize olacak birden fazla durum gerçekleşebilir. Önünüze çıkan fırsatları biraz daha yakından takip etmeli ve değerlendirmelisiniz. Bundan kaynaklı olarak çevrenize göz kulak olun.

Balık

Ailenizle olan olumsuz ilişkiler sosyal durumunuz başta olmak üzere hayatınızın her tarafından yoğunlukla görülüyor. En iyisi biraz hatalarınızı arayıp, gerçekliğinize doğru yol alın. Bu size iyi gelecek.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet