Kulaklarınızın görünümü kişiliğinizi ortaya koyuyor! Karakterinizi kulak şeklinize göre analiz eden bir kişilik testi

Görünüşe göre kulak biçimine bakarak bir kişinin gerçek kişiliğini açığa çıkarabiliriz. Bu kişilik testi, eski yüz okuma sanatı olan fizyognominin bir parçasıdır. İşte size kulak yapınıza göre karakter analizi yapan bir kişilik testi.

27 Aralık 2022 23:21 Yaşam
Kulaklarınızın görünümü kişiliğinizi ortaya koyuyor! Karakterinizi kulak şeklinize göre analiz eden bir kişilik testi

Kişilik testinin doğru olduğuna dair gerçek bir kanıt olmamasına rağmen, araştırmacılar vücut şekli ile kişilik özellikleri arasında bir bağlantı bulmuşlardır. Bu araştırma uzun yıllardır devam ediyor. Öyleyse, kulağınızın şekline göre bu tahmini yapmayı düşünün. Nasıl mı? Yukarıdaki resimle kulaklarınızın şeklini kontrol etmeye çalışın. Sonrasında aşağıdaki sonuçlara bakıp, kontrol edin.

2090.jpg

A) KARE KULAKLAR
Kulakları kare olan insanlar çok yaratıcıdır. Zeki bir insansınız ve başkalarıyla empati kurabilirsiniz. Ayrıca iyi bir dinleyici olabilir ve etrafınızdakilerden bir şeyler öğrenebilirsiniz. Ancak, iş arkadaş seçmeye geldiğinde, duvarları yüksek tutarsınız.

B) KÖŞE KULAKLAR
Kişilik testlerine göre, elfler gibi sivri kulaklı insanlar keskin gözlemciler ve araştırmacılardır. Bir kişinin veya belirli bir durumun doğasını analiz edebilirsiniz. Yine de insanlarla uğraşırken biraz zorlanıyorsunuz. Çünkü mükemmeliyetçisiniz ve her şeyin doğru olmasını istiyorsunuz.

C) DAR KULAKLAR
Eğer kulaklarınız darsa, zeki bir insansınız demektir. Hiçbir şey ifade etmeyen şeyler söyleyemezsiniz. Bazı insanlar sizi içine kapanık biri olarak görür. Çünkü havadan sudan konuşmayı sevmiyorsunuz. Ama doğru insanla tanıştığınızda çok şey söyleyebilirsiniz.

D) DİKKAT ÇEKEN KULAKLAR
Psikolojik testlere göre, bu tür kulaklara sahip insanların hayatları hakkında farklı fikirleri vardır. Siz eşsiz ve arkadaş canlısı bir insansınız. Bu yüzden birçok iyi arkadaşınız olacak ve sizi olduğunuz gibi anlayacaklar. Bu nedenle, dürüst alışkanlıklarınız nedeniyle doğru insanları çekeceksiniz.

E) YUVARLAK KULAKLAR
Siz sadık ve hassas bir insansınız. Yani bir arkadaşınız sizi terk ederse çok şey kaybeder. Ama aynı sadakati etrafınızdaki insanlardan da bekliyorsunuz. Bu bazen onların sizi hayal kırıklığına uğratan küçük ihanetler yapmasına neden oluyor.

F) KULAK MEMELERİ FARKLI
Farklı kulak memelerine sahipseniz, büyük ve cömert bir kalbiniz var demektir. Çok samimi ve sıcakkanlısınız. Aslında, sadece insanların sorunlarını anlamakla kalmaz, aynı zamanda onlara çözüm bulmaya da çalışırsınız. Ancak sessiz olmanız çok az arkadaşınızın olmasına neden oluyor.

G) GENİŞ KULAKLAR
Büyük kulaklı insanlar hayatlarını gelişigüzel yaşarlar. İşleri oluruna bırakmaktan korkmazsınız. Ancak bu tutum sizi önlenebilecek zor bir duruma sokar. Endişelenmeyin, çünkü ihtiyacınız olduğunda birçok arkadaşınız sizi destekleyecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet