İkramiye ödemeleri 40 bin TL'ye çıktı! Ay sonu hesaplara yatacak

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY çalışanları için beklenen müjdeli haberi paylaştı. Üstün'ün Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre çalışanlara 30 ila 40 bin TL'lik ikramiye ödemeleri gerçekleştirilecek. Eylül ayı sonunda paralar çalışanların hesaplarına yatmış olacak.

14 Eylül 2022 21:00 Ekonomi
İkramiye ödemeleri 40 bin TL'ye çıktı! Ay sonu hesaplara yatacak

Türk Hava Yolları ikramiye ödemeleri ile rekor kırdı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün konuya ilişkin açıklama yaptı. Çalışanlara 40 bin TL'ye kadar ödeme yapılacağı bildirildi.

thy-22.jpg

Mynet'te yer alan habere göre Türk Hava Yolları (THY) iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellere ikramiye verileceğini duyurdu. Havacılık sektörünü derinden etkileyen salgının etkilerinin kısmen devam etmesine rağmen bu yılın ilk altı ayında elde ettiği 11 milyar 375 milyon lira net kâr açıklayan THY, ikramiyelerin ay sonu yatacağını açıkladı.

thy-33.jpg

'HAYIRLI OLSUN' DİYEREK DUYURDU

Konuyla ilgili olarak resmi twitter adresinden bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, " Başarımızı ailemizle birlikte kutlamaya devam ediyoruz. İştirak şirketlerimizde çalışan şef arkadaşlarımıza 40, diğer görevlerde katkı sağlayan arkadaşlarımıza ise 30 bin TL ikramiye veriyoruz. Ödemeleri ay sonunda hesaplarında olacak. Hayırlı olsun" dedi.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet