Fotoğraflar arasında 10 fark bulun ve dahi olun! Üstelik 49 saniyede bulabilen olmadı!

Farkı Bul: İki benzer resim görüntüsü yan yana konulmuştur ancak aralarında fark vardır. 49 saniyede on farkı bulun. Hadi şimdi zekanızı ve gözlem yeteneklerinizi bu mücadeleyle test edin.

28 Aralık 2022 16:57 Yaşam
Fotoğraflar arasında 10 fark bulun ve dahi olun! Üstelik 49 saniyede bulabilen olmadı!

Aradaki farkı bul etkinliği, benzer görünen iki resmi yan yana koyma fikrine dayanır. İki resim benzer görünse de farklı olacaktır. Katılımcılar, görevi başarıyla yerine getirmek için önceden belirlenmiş bir süre içinde iki resim arasındaki farkları tespit etmelidir.

Bir zaman sınırı getirilerek görev daha rekabetçi hale getirilir. "Farkı bul" aktivitesinin en iyi yanı, bireysel veya grup aktivitesi olarak denenebilmesidir. Bu tür meydan okumaların düzenli olarak uygulanması, konsantrasyon ve gözlem becerilerinde artış olduğunu göstermiştir. Şimdi gözlem becerilerinizi test etmeye hazır mısınız? Hadi başlayalım.

1-009.jpg

49 SANİYE İÇİNDE İKİ GÖRÜNTÜ ARASINDAKİ 10 FARKI BULUN
Yukarıda gösterilen resimde elmaları, üzümleri, muzları, bademleri, portakalları, yaban mersinlerini vb. görebilirsiniz.
Görüntü iki özdeş yarıya bölünmüştür. İki resim görünüş olarak benzer olsa da, aralarında birçok fark vardır. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, iki resim arasında 10 fark vardır ve tüm farkları bulmak için 49 saniyeniz vardır.

Bu bulmacayı çözmek isteyen bir kişi iki resmi dikkatlice incelemeli ve aralarında gözlemlenen farklılıkları not etmelidir. Şimdiden birkaç fark gördünüz mü? Bazı farklılıklar kolayca tespit edilebilirken, diğerlerini bulmak biraz zor. Acele edin, zaman tükenecek.

10 FARKI BULABİLDİNİZ Mİ?
Farkları not etmeye devam edin, böylece bunları makalenin sonunda verilen çözümlerle ilişkilendirebilirsiniz. Ancak katılımcılar cevapları sadece adil bir deneme yaptıktan sonra kontrol etmelidir. Adil bir denemenin yararı, beyin için iyi bir egzersiz sağlaması ve konsantrasyonu geliştirmeye yardımcı olmasıdır. Şu ana kadar kaç farklılık fark ettiniz?
Mükemmel gözlem becerilerine sahip bireyler zaman sınırı içinde tüm farklılıkları görebilirler.

ZEKA OYUNU CEVAP
Zaman doldu. Kaçınız iki resim arasındaki farkları başarıyla tespit edebildi? Şimdiye kadar çoğunuzun farkları kolayca tespit ettiğine inanıyoruz. Tüm farkları göremeyenler cevabı en sonda kontrol edebilirler. Farklılıkları merak mı ediyorsunuz? İşte iki resim arasındaki farklar:

2-003.jpg

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet