Spielberg İmzalı The Fabelmans İçin İlk Fragman Yayınlandı

Steven Spielberg'in çocukluğuna inen The Fabelmans filmi için ilk fragman çıktı.

14 Eylül 2022 22:58 Magazin
Spielberg İmzalı The Fabelmans İçin İlk Fragman Yayınlandı

Universal Pictures nihayet The Fabelmans filmi için tanıtım fragmanını resmi olarak yayınladı. Steven Spielberg'ün otobiyografisine odaklanan The Fabelmans filmini Pulitzer ödüllü yazar Tony Kushner kaleme alırken filmin ana temasında Arizona'da yaşamını sürdürmeye çalışan bir gencin film yapma tutkusuna değiniliyor.

İkinci Dünya Savaşı sonrasında Arizona'da gençlik yıllarına giriş yapan Sammy Fabelman, ailesine rağmen filmlerdeki sırrı keşfedip filmlerle beraber gerçeği görmenin ne kadar kolay olduğunu hisseder. The Fabelman filminde Sammy karakterini Gabriel LeBelle oynarken annesini ise Michelle Williams oynuyor. Oyuncu kadrosu ele alındığında filmdeki tüm karakterlerin Steven Spielberg'ün aile üyelerinden izler taşıdığı dikkat çekiyor.

The Fabelmans İlk Fragmanı Yayınlandı

Geçtiğimiz hafta sonunda 47. Toronto Film Festivalinde görücüye çıkan film eleştirmenlerden de tam not aldı. Öyle ki filmin En İyi Film dalında Oscar alabileceği şimdiden konuşulmaya başlandı.

The Fabelmans filmi ülkemizde de vizyona girecek. Merakla beklenen Spielberg imzalı film 23 Kasım'da Türkiye'de gösterime girecek.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet