18 Mart günlük burç yorumu hangi burçlar neler yaşayacak?

Günlük burç yorumlarıyla günlük hayatınızda nelerle karşı karşıya kalabileceğini öğrenebilirsiniz. Günümüzde birçok kişi ‘’18 Mart günlük burç yorumu’’ araştırmasına koyuldu. Duygu durumunuz, yaşayacağınız olaylar ve birçok detayı sizlerle paylaşıyoruz.

17 Mart 2022 19:05 Astroloji
18 Mart günlük burç yorumu hangi burçlar neler yaşayacak?

Koç

Bugün para konusunda oldukça zorlu günler geçirebilirsiniz. Geçmişte tutarsız harcamalarınız ve plansız programlarınızın sebebinin bu olduğunu düşünmeniz de normal.

Boğa

Bugün resmen deveyi, pire ve pireyi de deve olarak görebilirsiniz. Önemli kararlar almanız için doğru bir günde olmayabilirsiniz. Bazı şeyleri ertelemek önemli olabilir.

İkizler

Artın bütün burçlar ve gezegenler sizlerin çevresinde dönmeye başlıyor. Aşk kapınızı çalabilir, iş hayatınızda istediğiniz yolunda olabilir ve en önemlisi biraz daha mutlu olabilirsiniz.

Yengeç

Bugün şehir dışından konuklarınız olabileceği gibi uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle de iletişim içinde olabilirsiniz. Bazı konuların üstünde gerektiğinde fazla durmamakta da fayda olabilir.

Aslan

Bugün yapmanız gereken ilk işlerden birisi de ertelediğiniz programı, pratiğe geçirmek olabilir. Sürekli olarak bazı durumları ertelemeniz sizleri birçok noktadan olumsuz bir denkleme sokuyor.

Başak

Beden sağlığınız noktasında güzel ve ancak ani ruhsal değişimlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir anda çok mutluyken, bir anda da mutsuz olabilirsiniz. Bundan kaynaklı biraz daha temkinli olun.

Terazi

Bugün sizlere gelecek olan gelirler noktasında zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Ani kararlar alarak, sürekli yapmak istediğiniz planı erteleyebilirsiniz. Bu durumlarda biraz daha sakin kalmak önemli olabilir.

Akrep

Ağzınızla kuş tutsanız dahi etrafınızdakilere yaranamazsınız gibi görünüyor. Siz en iyisi kendi bildiğinizi okuyup, kendi yolunuzu çizmeye bakın. Çünkü hiçbir zaman etrafınız sizleri tam anlamıyla içselleştirmeyecek.

Yay

Sağlık alanında temkinliliğinizi bir üst çıtayı çıkartmak faydalı olabilir. Aman alerjilere dikkat edin. Bu havaların ne zaman, ne yaşatacağı hiç belli olmayabilir.

Oğlak

Her ne olursa olsun iletişimde sıkıntılar yaşamanız olası görünüyor. Ayrıca kendinize biraz daha çeki düzen vermelisiniz. Özenli olmanın hiç kimseye zararı olmayacaktır.

Kova

Uyku kalitenize biraz daha dikkat etmeniz sizler için çok daha iyi olabilir. Uyku bozukluğunuz varsa sizleri hem bedenen hem de ruhen olumsuz olarak etkiliyor.

Balık

Size söylenen her şeye kanaat getirerek hareket etmeniz doğru olmayabilir. Çünkü bir noktada kendinize dair aldığınız kararların olmadığını yanlışlarınızın bile sizlerin olmadığı kanısına çıkabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet