29 Mart günlük burç yorumu Akrep, Balık ve Terazi burçları dikkat

Günlük burç yorumları günümüzde birçok kişi tarafından merakla araştırılmaktadır. Her gün neler yaşayacağınıza dair tahmini verilerle yapılan yorumlar, gününüz için önden bilgi sahibi olmanızı sağlayabilir. Karşınızda 29 Mart günlük burç yorumu.

28 Mart 2022 21:19 Astroloji
29 Mart günlük burç yorumu Akrep, Balık ve Terazi burçları dikkat

Koç

Kendinize biraz daha çeki düzen vermeniz gereken bir noktadasınız. Önünüzde oldukça zorlu günler bulunuyor. Bunların önüne sadece bu şekilde geçebilirsiniz.a

Boğa

Kendinizi ön plana atmaktan vazgeçmek hiç de kötü bir fikir değil. Son dönemlerde sürekli olarak yaşadığınız olumsuz durumların sebebi olarak da etrafınızı suçlamayı bırakmalısınız.

İkizler

Son dönemlerde gergin bir ruh haline bürünüyor gibisiniz. Bu sizlere hiçbir şekilde olumlu bir artı sağlamayacağı gibi sorun da yaratabilir. Biraz daha dinginlik ve sükûnete ihtiyacınız var.

Yengeç

Ailenizle olan problemler, gün geçtikçe artmaya devam edebilir. Ancak sizlere yardımcı olabilecek kişilerle bu sorunları tamamen çözebilirsiniz. Biraz kafanızı kaldırın ve etrafınıza bakın.

Aslan

İşyerinizde köklü değişikliklerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda teklif alabilir, dönüm noktanızı yaşayabilirsiniz.

Başak

Biraz daha kendi içinize yönelmeniz gerekmekte. Aksi halde sorunların içinde boğulabilirsiniz. Profesyonel destek almak ve terapi yapmak sizlere oldukça iyi gelebilir.

Terazi

Sağlığınızı daha fazla ihmal etmeden yapmanız gereken tüm detayları eksiksiz yerine getirin. Bugün pek de ön plana çıkmayan sorunlarınız, önünüzde ciddi bir engel oluşturabilir.

Akrep

Cimri ilişkileriniz sizleri oldukça rahatsız ediyor. Yeni arkadaşlara, ortamlara ihtiyacınız var. Bunu da sadece kendiniz olarak sağlayabilirsiniz. Kendinizden vazgeçmeyin ve umudunuzu diri tutun.

Yay

Duygusal durumlarınızın çözümlerinden birisi de etrafınızda yaşanan olayları incelemek, gözlemlemek ve anlamak. Aksi halde işler sarpa saracak ve önünüzü göremeyeceksiniz.

Oğlak

Planlarınızı biraz daha sadık kalmanız durumunda önünüze çıkan eşsiz fırsatları görebilirsiniz. Biraz sizden uzaktalar ama onlara yaklaşmak da sizlerin elinde.

Kova

İlişkilerinizde çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Pekte ön plana çıkmayan sorunların birikmiş halini yaşayabilirsiniz. Biraz daha akıllıca ve mantıklıca yaklaşarak sorunu hemen çözebilirsiniz.

Balık

Aşk size kapıdan bakıyor gibi görünüyor. Var olan ilişkiniz veya olmasını istediğiniz ilişki gün geçtikçe geliyor. Bunun da tadını çıkartın ve rahatlayın.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet