Emekli vatandaşlara 100 bin TL nakit imkanı! Karar meclisten geçti

Emekli vatandaşlar için müjdeli haber geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi, o kararı onayladı! Emeklilere devlet destekli kredi fırsatı doğdu, 100 bin TL nakit ödeme yapılacağı açıklandı. 3 ay ertelemeli krediden Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla yararlanabilirsiniz!

15 Eylül 2022 00:54 Gündem
Emekli vatandaşlara 100 bin TL nakit imkanı! Karar meclisten geçti

Emeklilere 100 bin TL nakit desteği sağlanacak. Meclisten geçen kararla birlikte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli vatandaşlara 24 ay vadeli, 3 ay ertelemeli kredi sunacak.

Emekli olan vatandaşlar için devlet destekli olarak verilecek 100000 TL kredi ödemesi verecek olan bankaların listesi yayınlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından da daha önce onayı verilen ve emekli olan vatandaşların kamu bankaları üzerinden maaş almaları durumunda verilecek olan 100.000 TL ödemeleri ile ilgili detaylar paylaşıldı.

tl-2.jpg

Emekli maaş hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular sonrasında sizlerde 24 ay vadeli 100.000 TL kredi ödemesi almak istiyorsanız maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden almanız gerekmektedir. Emekli maaş hesabınız üzerinden almış olduğunuz bu kredi başvurularında şartları uygun olan kişilere 3 ay ertelemeli olarak hızlı bir şekilde kredi imkanları kolay bir şekilde sağlanmaktadır. Emekli maaş hesabı üzerinden yapılacak olan işlemlerde diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmanız içinde sizlere destek ödemeleri verilmektedir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaş alan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirebiliyor. Emekli maaşınızı banka üzerinden almıyorsanız maaş, taşıma işlemlerinizi yaptıktan hemen sonra kredi başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu kampanyalar üzerinden işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.

tl-3.jpg

Emekli maaşını başka bankalardan alan kişiler maaş, taşıma işlemlerini yaparak hem diğer bankadaki olan tüm borçlarını kapatabilecek hem de kredi kullanmak için şubelere gitmeden işlemlerini kolay bir şekilde yapabileceklerdir. Meclis onayından geçen ve kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için yapılan bu kampanyalarda, hızlı bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm emekleri için borç kapatma kredisi de bu krediler içinde ödenmektedir. Emekli maaş hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular sonrasında kredi kullanacak olan kişilere bankalar hızlı bir şekilde 36 ay vadeye kadar da 50000 TL gelir belgesiz kredi vereceğini açıkladı.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet