Resident Evil Re Verse Oyunu Çıkış Tarihi Belli Oldu

Şinji Mikami ve Tokuro Fujivara tarafından yaratılan efsane video oyunu serisi Resident Evil hayranlarına müjdeli haber geldi! Japon oyun firması Capcom tarafından gerçekleştirilen sunumda, popüler franchise markası için beklenen gelişmeler paylaşıldı. Resident Evil Re-Verse oyunu için çıkış tarihi resmen açıklandı.

15 Haziran 2022 01:00 Gündem
Resident Evil Re Verse Oyunu Çıkış Tarihi Belli Oldu

İlk olarak 21 Ocak 2021 tarihinde Resident Evil Showcase etkinliğinde duyurulan oyun, normal şartlarda serinin 25. yıldönümünde piyasaya sürülecekti. Fakat üst üste yaşanan ertelemelerden dolayı oyun halen yayınlanmadı. Geçen sene açık beta sürümleri başlatılan yapım, şimdi resmi olarak pazara çıkmaya hazırlanıyor.

Resident Evil Re-Verse ne zaman çıkacak?

Normal şartlarda Resident Evil Village ile aynı anda piyasaya çıkması planlanan Resident Evil Re-Verse üst üste yaşanan erteleme kararlarından sonra hayranlarını üzdü. Ancak Capcom, nihayet beklenen oyun için tarih verdi. Açıklanan bilgilere göre yapım, 28 Ekim 2022 tarihinde piyasaya çıkacak.

Resident Evil Re:Verse, Resident Evil serisinin efsane karakterlerini bir araya getirecek. Çok oyunculu üçüncü şahıs aksiyon oyunu, dört ila altı oyuncuyla; haritada bulunan silahları ve eşyaları kullanarak 6 dakikalık ölüm maçı savaşlarına zemin hazırlayacak. Maçın sonunda en çok puana sahip olan oyuncu kazanacak. Öte yandan her karakterin kendi becerileri ve silah donanımı bulunacak.

resident-evil-reverse-beta.jpeg

Açıklanan ilk bilgilere göre Resident Evil Re-Verse oyununda yer alacak karakterler şunlar olacak:

  • Chris Redfield
  • Jill Valentine
  • Leon Scott Kennedy
  • Claire Redfield
  • Ada Wong
  • HUNK

28 Ekim tarihinde yayınlanacak olan Resident Evil Re:Verse'in hangi platformlarda yayınlanacağı da belli oldu. Capcom'un paylaştığı bilgilere göre oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında yer alacak. Oyunu bilgisayardan oynamak isteyen kullanıcılar, Steam'den beklenen yapıma ulaşabilecek. Aynı zamanda PS5 kullanıcıları PS4 sürümünü, Xbox Series X/S kullanıcılarıysa Xbox One sürümünü oynayabilecek. Yeni nesil konsollara özel bir sürüm geliştirilmeyecek.

Capcom, Resident Evil serisi ile gelişmeleri paylaştı

Resident Evil Re-Verse çıkış tarihini paylaşan Capcom aynı zamanda gerçekleştirdiği sunumda başka önemli bilgiler de verdi. Resident Evil 4 Remake oynanış videosunu yayınlayan şirket; Resident Evil Village: Shadows of Rose DLC paketini tanıttı. Öte yandan Resident Evil 2 Remake, Resident Evil 3 Remake ve Resident Evil 7'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X/S versiyonları da duyuruldu.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet