Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi Co-op oyunlar

Arkadaşlarınıza rakip olmadan onlarla beraber oynayabileceğiniz en iyi Co-op oyunlar listesini sizler için hazırladık. İşte heyecan verici o yapımlar...

20 Haziran 2022 20:00 Yaşam
Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz en iyi Co-op oyunlar

Arkadaşlarımızla birlikte bilgisayar oyunları oynamak gündelik hayatımızdaki problemlerden uzaklaşmak için en pratik yollardan bir tanesidir. Fakat stres atmak için oynadığımız oyunlarda, arkadaşımıza yenilince daha fazla sinirlendiğimiz zamanlar da oluyor. İşte bu sebeple arkadaşlarınıza rakip olmadan onlarla beraber oynayabileceğiniz en iyi 5 Co-op oyunlar listesini sizler için hazırladık.

En iyi Co-op oyunlar

Don’t Starve Together

co-op-oyunlar.jpg

Don’t Starve piyasaya Klei Entertainment tarafından 23 Nisan 2013 tarihinde sürüldü. Oyun kendine has grafikleri ve oynanış yapısı ile oyuncular tarafından büyük ilgi gördü. Fakat oyuncuların pek de hoşuna gitmeyen bir şey vardı. Don’t Starve tek oyunculu bir oyun türüne sahipti.

Klei Entertainment oyuncuların taleplerine karşılık vererek Don’t Starve Together, 21 Nisan 2016'da piyasaya sürdü ve ilk oyunun 3 katı fazla satarak büyük bir başarıya imza attı. Arkadaşlarınız ile bu kasvetli dünyada hayatta kalabilmeyi başarabilecek misiniz?

Keep Talking and Nobody Explodes

co-op-oyunlar-001.jpg

Nerede olduğunuz hakkında fikrinizin olmadığı küçük bir odada, önünde karışık düzeneği bulunan bir bomba var. Yan odada bulunan arkadaşınızın sizi kurtarabilmesi için bomba düzeneğini ona kısıtlı zaman aralığında anlatmanız gerekiyor. Bu tehlikeli maceradan arkadaşlarınızla kurtulmaya çalışacaksınız.

Factorio

co-op-oyunlar-002.jpg

Bilmediğiniz bir gezegene uzay aracınızla zorunlu iniş yaptıktan sonra hayatta kalmak ve dünyaya geri dönebilmek için doğal yaşamdan topladığınız materyaller ile üretim hattı kuruyorsunuz. Fakat yaptığınız fabrikalardan dolayı doğaya büyük zararlar verdiğiniz için yerel yaşam formları sizi ortadan kaldırmaya pek bir hevesli. Bilimin gücünü kullanarak araştırmalar yapın ve üretim hatlarınızla geminizi oluşturup bu gezegenden kaçın.

Deep Rock Galactic

co-op-oyunlar-003.jpg

Maden şirketinde çalışan cüceler olarak uzayda bulunan değerli materyalleri tehlikeli yaratıklarla mücadele ederek maden geminize ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Bulduğunuz değerli madenler ile ekipmanlarınızı geliştirin ve gezegenin en iyi madencisi lakabına sahip olun.

Dead by Daylight

co-op-oyunlar-004.jpg

Arkadaşlarınızla birlikte katilden kaçmaya çalışın ya da katil olup arkadaşlarınızı yakalamaya çalışın. Çocukluğumuzdaki hırsız polis oyununu katil kurban versiyonuna çeviren Dead by Daylight aynı zamanda ünlü film katilleri ve kurbanları ile oynama imkanı sunuyor.

0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡
Habere Yorum Yap ( 0 )
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet